پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۰ شهریور ۱۳۹۴، ۱۰:۱۳

مدیرکل بحران استانداری آذربایجان شرقی:

زیرساخت‌های نامناسب شهری باعث وقوع سیل می‌شود

زیرساخت‌های نامناسب شهری باعث وقوع سیل می‌شود

هشترود - مدیرکل بحران استانداری آذربایجان شرقی با اشاره به وقوع حوادث غیرمترقبه‌ای همچون سیل در برخی از شهرستان های استان گفت: زیرساخت‌های نامناسب شهری باعث وقوع سیل می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، خلیل ساعی صبح جمعه در حاشیه بازدید از شهرستان سیل زده هشترود به خبرنگاران گفت: اعتبارات مدیریت بحران استان امسال نسبت به سال گذشته خیلی کم است.

وی با بیان اینکه اعتبارات سال ۹۳ از ماده ۱۰ و ۱۲ مدیریت بحران استان ۷۹۰ میلیارد ریال بود که امسال  تنها ۲۵ میلیارد ریال آن جذب شده است، ادامه داد: اعتبارات لازم برای ستاد احیای دریاچه ارومیه در نظر گرفته شده و در سفر اخیر رئیس جهمور به تبریز نیز به این بخش توجه ویژه ای شده است.

مدیرکل بحران استانداری آذربایجان شرقی سپس افزود: بودجه تخصیصی سال گذشته این حوزه ۴۳۰ میلیارد ریال بود و مطابق مطالعات انجام یافته قصد داریم در بازه زمانی دو ساله وضعیت آن را تثبیت کنیم.

وی همچنین ادامه داد: این مدیریت در تلاش است که در بازه زمانی چند ماهه بتوانیم تراز دریاچه را به حد اکولوژیکی ۱۴.۵ میلیارد مترمکعبی برسانیم.

ساعی لایروبی مسیرهای انتقالی و اصلاح الگوی کشت، انتقال آب زاب کردستان و انتقال آب از ارس را از جمله روش های احیای دریاچه ارومیه دانست.

وی در ادامه با شاره به سیل هفته های گذشته در داخل شهر هشترود افزود: زیر ساخت های غلط شهری باعث شده سیل راه بیافتد که از ماده ۱۸۰ نیز مبلغ خوبی برای سیل بند «سید دره سی» اختصاص یافته است.

کد خبر 2912664

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha