پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۱ شهریور ۱۳۹۴، ۱۰:۵۱

در گناوه؛

بازبینی جشنواره استانی آواها و نواهای جنوب انجام شد

بازبینی جشنواره استانی آواها و نواهای جنوب انجام شد

گناوه - با حضور علاقمندان به حوزه آواها و نواهای جنوب، بازبینی جشنواره استانی آواها و نواهای جنوب در مجتمع فرهنگی هنری خلیج فارس گناوه انجام شد.

به گزارش خبرنگار مهر، معاون فرهنگی اداره فرهنگ و ارشاد شهرستان گناوه صبح شنبه در حاشیه این آئین در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: استقبال و حضور شرکت کنندگان در بازبینی جشنواره استانی آواها و نوا های جنوب بسیار خوب بود.

عبدالرضا محمدی نژاد گفت: جشنواره استانی آواها و نواهای جنوب در صورتی بازبینی آن در گناوه صورت گرفت که هنرمندان و مداحان برای حضور در این جشنواره با شور و اشتیاق فراوان به مجتمع فرهنگی هنری خلیج فارس آمدند و بازبینی انجام شد.

محمدی نژاد در ادامه خاطرنشان ساخت: هنرمندان موسیقی این شهرستان از توان بالایی برخوردارند که تا حالا به خوبی از این توان استفاده بهره گرفته نشده است.

وی اضافه کرد: خوشبختانه امروز فرصتی پیش آمد تا به گونه‌ای این امر محقق شود؛ اگر چه تعدادی از هنرمندان خوب موسیقی در گناوه حضور ندارند که بازبینی کار آنها برای اول مهر در بوشهر موکول شد.

جشنواره استانی آواها و نواهای جنوب

محمدی نژاد تصریح کرد: بازبینی جشنواره توسط اصغر قربانی و حسام حق پرست انجام گرفت که با توجه نبودن برخی از هنرمندان این عرصه در گناوه باز هم رضایت خوبی از هنرمندان گناوه ای وجود داشت.

وی خاطرنشان کرد: در آخر با توجه به اینکه تعدادی از هنرمندان گناوه و بندرریگ حضور داشته و بازبینی داده اند و تعدادی دیگر از هنرمندان بازبینی اشان به مهر ماه موکول شد، نتیجه بازبینی متعاقبا اعلام خواهد شد.

معاون فرهنگی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان گناوه در پایان گفت: این جشنواره در ماندگاری، حفظ و احیای آواها و نواهای جنوب تاثیر بسیار بزرگی دارد.

کد خبر 2913214

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha