پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۱ شهریور ۱۳۹۴، ۱۱:۵۵

مدیر امور آب و فاضلاب روستایی شادگان:

کشف یک انشعاب غیرمجاز انتقال آب به حوضچه پرورش ماهی را متوقف کرد

کشف یک انشعاب غیرمجاز انتقال آب به حوضچه پرورش ماهی را متوقف کرد

اهواز - مدیر امور آب و فاضلاب روستایی شهرستان شادگان از کشف یک فقره انشعاب آب غیرمجاز در روستاهای مسیر جفال شهرستان شادگان و توقف انتقال آب به یک حوضچه پرورش ماهی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از امور آب و فاضلاب روستایی شهرستان شادگان، حسین عبدالخانی در پی کشف یک انشعاب غیر مجاز در مسیر روستای جفال اظهار کرد: این انشعاب برای راه اندازی حوضچه پرورش ماهی از خط انتقال اصلی اخذ شده و روستاهای دهستان جفال را با مشکل کمبود آب مواجه کرده بود.

وی گفت: این انشعاب غیر مجاز برای پرورش ماهی در حوضچه‌ای حدود یک هکتار و به عمق دو متر از خط انتقال آب به روستاهای دهستان جفال گرفته شده بود.

مدیر امور آب و فاضلاب روستایی شهرستان شادگان ادامه داد: این حوضچه حد فاصل بیمارستان تا روستای امام سه قرار دارد که به صورت غیرمجاز اقدام به احداث آن شده است.

عبدالخانی با بیان این مطلب که این انشعاب غیرمجاز از لوله اصلی گرفته شده و آب ۴۰ روستای مسیر را دچار افت کرده بود، گفت: ۴۰ روستای مسیر جفال در حدود ۴۰ هزار نفر جمعیت دارد که ۶ هزار و ۶۱۲ خانوار را شامل می‌شود. آب این حوضچه ماهی از طریق لوله‌ای سه اینچی و از لوله اصلی خط انتقال تامین می‌شد و ساکنین ۴۰ روستای مسیر جفال را با مشکل کمبود آب مواجه کرده بود.

وی اظهار کرد: همچنین آب شرب دو مسیر روستاهای خنافره با ۱۹ هزار نفر جمعیت و روستاهای مسیر جفال با ۴۰ هزار نفر جمعیت از تاسیسات شهدای خنافره تامین می‌شود.

مدیر امور آب و فاضلاب روستایی شهرستان شادگان گفت: با توجه به عدم وجود جاده دسترسی و وجود نخلستان‌های گسترده در منطق، شناسایی این حوضچه با تاخیر انجام شد.

کد خبر 2913298

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha