به گزارش خبرنگار مهر، رشید قربانی ظهر شنبه در جلسه شورای آموزش و پرورش استان کردستان اظهار داشت: فراهم کردن شرایط مطلوب به لحاظ بستری و مکانی در سال تحصیلی آغاز شده است و خوشبختانه سه هزار و ۷۰۰ مدرسه در این استان آماده بازگشایی است.
وی افزود: همچنین پیش بینی می شود امسال ۲۶۷ هزار دانش آموز در مقاطع مختلف تحصیلی در کلاس های درس حاضر شوند.
مدیر کل آموزش و پرورش کردستان بیان کرد: تمامی برنامه ریزی ها در راستای بازگشایی مدارس و استقبال از دانش آموزان در مقاطع تحصیلی مختلف صورت گرفته و انتظار می رود سال تحصیلی خوبی را داشته باشیم.
قربانی در بخش دیگری از سخنان خود یادآور شد: پوشش ظاهری تحصیلی در سال گذشته در مقطع ابتدایی ۱۰۳ درصد، در مقطع اول متوسطه ۹۱.۴۳ و در مقطع دوم متوسطه ۸۴.۶۸ درصد بوده است.
وی ادامه داد: متاسفانه باتوجه به آمار پوشش ظاهری تحصیلی در استان های مرزی کشور این میزان در مناطق روستایی رضایت بخش نیست و نیازمند توجه و برنامه ریزی جدی در این حوزه است.
مدیر کل آموزش و پرورش کردستان گفت: امسال در استان کردستان هزار و ۱۰۰ دانش آموز ثبت نام نکرده اند که آموزش و پرورش پیگیر دلایل این مهم بوده و با جدیت تمام به دنبال ثبت نام این تعداد دانش آموز است.
قربانی اظهار داشت: طبق بررسی ها تعدادی از دانش آموزانی که ثبت نام نکرده اند به دلیل بیماری و یا ناتوانی جسمی بوده که تمایلی به ادامه تحصیل ندارند.
وی افزود: همچنین دانش آموزانی که به دلیل بضاعت مالی و یا مشکلاتی چون خوابگاه نتوانسته اند ثبتنام کنند بعد از بررسی و رفع مشکل آنها ثبت نام به عمل می آید.
مدیر کل آموزش و پرورش کردستان بیان کرد: در راستای حل بدهی ۱۸۰ میلیاردی وزارت آموزش و پرورش به وزارت نیرو با انعقاد تفاهم نامه همکاری بین وزارت آموزش و پرورش و وزارت نیرو مقرر شده پول حامل انرژی از آموزش و پرورش دریافت نشود.
قربانی یادآور شد: از بدهی یاد شده یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون مربوط به استان کردستان است و انتظار می رود ادارات مربوطه در این راستا همکاری لازم را با آموزش و پرورش داشته باشند.
وی در پایان سخنان خود در این نشست گفت: همچنین همکاری ادارات مربوطه استان در بازگشایی مدارس ضروری است و انتظار می رود که وضعیت تردد و عبور و مرور سرویس های مدارس در اول مهر، جمع کردن دست فروشان جلوی درب مدارس و کاهش ترافیک بستر لازم را فراهم کنند.
نظر شما