به گزارش خبرگزاری مهر، محمود قنبری با تشریح عملکرد بندر تجاری کیش در بخش های کالا و مسافر در پنج ماهه سال ۹۴، گفت: طی مدت یادشده، در مجموع یک میلیون و ۳۱ هزار و ۴۵تن انواع کالا در جزیره کیش تخلیه و بارگیری شد که از این میزان، ۹۰۶ هزار و ۹۲۲تن مربوط به کالاهای غیر نفتی و ۱۲۴ هزار و ۱۲۳تن به آن کالاهای نفتی اختصاص دارد.
وی، سهم عملیات مربوط به صادرات و واردات کالای غیرنفتی در این بنادر را بیش از ۴۰ هزار تن عنوان کرد و افزود: از این میزان، قریب به ۳۷ هزار و ۹۲۸ تن مربوط به فعالیت های واردات و بالغ بر یکهزار و ۸۱۴ تن نیز به صادرات این کالاها اختصاص یافته است. حجم عملیات کابوتاژ کالاهای غیرنفتی در این بندر از ابتدای سال جاری تاکنون را ۸۶۷ هزار و ۱۸۰ تن بوده است.
مدیر اداره بنادر و دریانوردی کیش با اعلام اینکه این منطقه جغرافیایی زیبا به عنوان یکی جزایر دارای جاذبه های متنوع گردشگری دریایی و تجاری هر ساله پذیرای خیل عظیمی از مسافران دریایی از اقصی نقاط ایران است، گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون، در مجموع ۲۳۰ هزار و ۲۲۸ نفر مسافر در این جزیره جابجا شدند.
وی تصریح کرد: در سال جاری، ۱۳۰ هزار و ۳۷۹ نفر مسافر و گردشگر به وسیله شناورهای تفریحی از طریق بندرگاه این جزیره جابجا شدند که ۲۵ درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش داشته است.
به گفته این مقام مسئول، ورود و خروج ۳۴ هزار و ۴۷۴ دستگاه خودرو متعلق به مسافران در پنج ماه گذشته از طریق شناورهای لندینگ کرافت در جزیره کیش به ثبت رسیده است و افزود: تردد شناورها در این جزیره به شش هزار و ۴۰۱ فروند رسید که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۲ درصد رشد داشته است.
بندر کیش با بهره مندی از ۱۴ پست اسکله دارای ظرفیت اسمی سالانه بیش از ۴ میلیون تن و ظرفیت جابجایی ۷۳۰ هزار مسافر دریایی در سال است. این بندر با آبخور حداکثر ۱۰ متر قابلیت پهلودهی کشتی هایی تا ظرفیت ۱۵ هزار تن را داراست.
نظر شما