پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۲ شهریور ۱۳۹۴، ۱۲:۳۶

اتفاقی که باعث دلخوری ملی‌پوشان شد؛

پول وزیر ورزش کامل به مقصد نرسید/ به نام بوکسورها به کام مسئولان!

پول وزیر ورزش کامل به مقصد نرسید/ به نام بوکسورها به کام مسئولان!

بخشی از کمک شصت میلیونی وزیر ورزش و جوانان که قرار بود بین ملی پوشان بوکس اعزامی به رقابتهای قهرمانی آسیا تقسیم شود سر از جیب برخی مسئولان فدراسیون بوکس در آورد!

به گزارش خبرنگار مهر، تیم ملی بوکس ایران در حالی با ترکیب ۱۰ بوکسور به رقابتهای قهرمانی آسیا رفت که محمود گودرزی وزیر ورزش و جوانان پیش از اعزام تیم در بازدیدی از تمرینات ملی پوشان مبلغ ۶۰ میلیون تومان برای افزایش انگیزه به تیم اعزامی کمک کرد.

قرار بود این هزینه بین بوکسورهای اعزامی و کادر فنی تقسیم شود اما هر یک از بوکسورها تنها مبلغ سه میلیون تومان دریافت کرده اند و سه نفر از اعضای کادر فنی نیز به همین میزان پاداش گرفته اند. با این حساب تنها ۳۹ میلیون( ۱۳ پاداش سه میلیونی) صرف کمک به تیم اعزامی شده  و ۲۱ میلیون باقی مانده بین مسئولان فدراسیون بوکس که خودشان ماهیانه حقوق دریافت می کنند تقسیم شده است. این در حالی است که حتی در داخل فدراسیون نیز نسبت به تقسیم باقیمانده پول دعواست!

ملی پوشان بوکس که هیچ درآمدی ندارند و حقوقشان نیز ماه هاست عقب افتاده در گفتگو با خبرنگار مهر نسبت به این موضوع ابراز گلایه کردند.

این اتفاق درحالی رخ داده است که وعده های انتخاباتی ناطق نوری آوردن مهره های اقتصادی به فدراسیون بوکس و حل مشکلات مالی بود نه سهم بردن از پاداشی که وزیر ورزش و جوانان برای افزایش روحیه ملی پوشان به آنها داده بود!

کد خبر 2914217

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha