به گزارش خبرنگار مهر، آیتالله مصطفی علما در نشستی با خیران سلامت کرمانشاه که ظهر امروز یکشنبه برگزار شد، اظهار داشت: برنامه احداث همراه سراهای بیمار در بیمارستان های استان کرمانشاه به ویژه در حوزه بیماران خاص و سرطانی باید با جدیت دنبال شده و در فاز نخست در زمینی به ابعاد حداقل ۲۰۰ متر مربع در بیمارستان محمد کرمانشاهی مهمانسرایی در این رابطه با حمایت خیران احداث شود.
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه بر حمایت اثرگذار از بیماران خاص و صعبالعلاج تاکید کرد و افزود: احداث همراهسراها در بیمارستانهای کرمانشاه نیاز به پیگیری دارد و نباید این خیران انگشت شمار را با قوانین دست و پاگیر اداری برای عملیات ساخت و ساز از دست داد.
آیتالله علما وضعیت بودجه و منابع مالی استان کرمانشاه را نامناسب دانست و گفت: در بحث احداث همراهسراهای بیمار نباید کار را سخت گرفت چراکه اگر مسئله بزرگ شود کاری از پیش نخواهد رفت.
وی انجام تشریفات اداری برای ساخت همراهسرا و مهمانسراها در بیمارستانهای کرمانشاه به ویژه در بیمارستان محمد کرمانشاهی از سوی مسئولان را امری الزامی عنوان کرد و گفت: خیر نباید وقت خود را صرف کارهای اداری کند بلکه وی بزرگوارانه هزینههای ساخت و ساز را تقبل میکند.
آیتالله علما در ادامه تصریح کرد: مسئولان زمین را به شکلی کاملا قانونی در اختیار خیران قرار دهند و مابقی کار را به خیران بسپارند و در صورتیکه مسائل قانونی پروژهای درمانی و به طور ویژه مقدمات کار در بحث مهمانسراهی بیمارستان برطرف شود در نماز جمعه برای جذب و جلب حمایت خیران این مهم عنوان خواهد شد.
امام جمعه کرمانشاه افزود: ما مسئولان خیر زیادی در تهران داریم که اگر شناسایی شوند بسیاری از مشکلات بیمارانی که برای ادامه درمان به پایتخت میروند برطرف خواهد شد.
وی خواستار جلب مشارکت و هم افزایی خیران جدید در استان کرمانشاه شد و بیان کرد: متاسفانه خیران اندکی در استان هستند که در هر مراسم و با هر نیتی آنها را در جلسات ملاقات میکنیم و آنچه در این راستا ضروری است شناسایی و جلب مشارکت خیران جدید است.
آیتالله علما در ادامه تاکید کرد: بسیاری از افراد علاقهمند به کار خیر و خداپسندانه در استان کرمانشاه با ثروتهای نهفته وجود دارد که باید برنامهریزی لازم برای ورود آنها به این عرصه فراهم و مسیر را برایشان هموار کرد.
وی افزود: زمینهایی که برای شروع عملیات احداث به خیران حوزه سلامت و به طور ویژه در بخش بیماران خاص و صعب العلاج اختصاص داده میشود باید فارغ از گیر ودار مسائل اداری و مالیات و سایر مشکلات باشد زیرا تشریفات اداری خیران را دلسرد میکند.
نظر شما