پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۴ شهریور ۱۳۹۴، ۱۳:۵۹

استاندار مازندران:

جشنواره مدیران پاسخگو تداوم داشته باشد

جشنواره مدیران پاسخگو تداوم داشته باشد

ساری- استاندار مازندران با تقدیر از خبرگزاری مهر در برگزاری جشنواره مدیران پاسخگو، خواستار تداوم این جشنواره شد.

به گزارش خبرنگار مهر، ربیع فلاح جلودار، پیش از ظهر سه شنبه، در جشنواره مدیران پاسخگو که به همت خبرگزاری مهر در استان مازندران برگزار شد، اظهار کرد: در سال همدلی و همزبانی رسانه ها باید نقش خود را در توسعه استان به صورت گسترده نشان دهند.

استاندار مازندران با بیان این که نقش رسانه ها در توسعه استان بسیار حساس است افزود: برنامه های توسعه ای استان باید از منظرهای مختلف مورد توجه رسانه ها قرار گیرد تا بتوانیم با کمک رسانه ها به جایگاه مورد نظر استان دست یابیم.

وی رسانه ها را امینان و شاهدان عملکرد مدیران برشمرد و تصریح کرد: همه رسانه های مازندران چه دیداری و چه شنیداری باید همدلی و هم افزایی بیشتری داشته باشند.

نماینده عالی دولت در استان ضمن تشکر از برگزاری جشنواره مدیران پاسخگو در مازندران ابراز کرد: همه در هر جایگاهی که هستند باید پاسخ گو باشند و اولویت هم در پاسخ گویی و خدمت گذاری به مردم است.

فلاح جلودار پاسخگویی شفاف و صادقانه را یکی از امتیازات دولت تدبیر و امید دانست و تاکید کرد: همه مدیران چه در بخش دولتی و چه در بخش خصوصی باید پاسخ گو باشند.

وی با اشاره به سرعت انتقال اطلاعات در شبکه های مجازی امروز خاطر نشان کرد: امروز مردم با آگاهی کامل می دانند اگر اتفاقی بیفتد زمان انتقال اطلاعات بسیار سریع است و رسانه به عنوان یک پایه اساسی در زندگی انسان ها نقش ایفا می کند.

استاندار مازندران تاکید کرد: پاسخ گویی مدیران در دنیای امروز باید به گونه ای باشد که همه مردم را عضو خانواده خود بدانیم.

وی نقد و نظارت، اطلاع رسانی صادقانه و شفاف، تبادل آرا و افکار را از وظایف و نقشهای رسانه ها برشمرد.

فلاح جلودار با بیان این که نقد کردن با نق زدن متفاوت است متذکر شد: نقد به معنای مچ گیری و عیب جویی نیست و باید بر اساس یک معیار سنجی انجام گیرد.

وی با تقدیر از برگزاری جشنواره مدیر پاسخ گو در مازندران خاطر نشان کرد: از بین منتخبین این جشنواره دو منتخب از استانداری هستند که جای خوشحالی است.

کد خبر 2916257

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha