پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۵ شهریور ۱۳۹۴، ۰:۱۳

سردبیر اداره کل اخبار استانی خبرگزاری مهر:

«مهر» یک خبرگزاری فرهنگی است/ پیگیری مشکلات استانی در قالب پرونده

«مهر» یک خبرگزاری فرهنگی است/ پیگیری مشکلات استانی در قالب پرونده

زنجان- سردبیر اداره کل اخبار استانی خبرگزاری مهر گفت: خبرگزاری مهر یک خبرگزاری فراجناحی و حاکمیتی است که در حوزه ارجاع اخبار فرهنگی از خبرگزاری های مطرح کشور محسوب می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد عکاف شامگاه سه شنبه در مراسم تجلیل از مدیران منتخب جشنواره «مدیران پاسخگوی استان زنجان» با اشاره به اینکه موسس خبرگزاری مهر سازمان تبلیغات اسلامی است، افزود: این خبرگزاری از ۱۲ سال گذشته به‌طور رسمی شروع به فعالیت کرده و بعد از فراز و فرودهای زیاد و جلب اعتماد مردم و مسئولان تبدیل به یک خبرگزاری حاکمیتی شد.

سردبیر اداره کل اخبار استانی خبرگزاری مهر گفت: هم اکنون این خبرگزاری با داشتن سه اداره کل داخلی، بین الملل و استان ها، ۳۱ دفتر سرپرستی در ۳۱ استان کشور با ۳۰۰ خبرنگار، رابط خبری و عکاس دارد.

عکاف خاطر نشان کرد: طبیعی است که با این تعداد خبرنگار، خبرگزاری مهر شرایط ویژه ای در سطح استان های کشور داشته باشد.

سردبیر اداره کل اخبار استانی خبرگزاری مهر گفت: امسال با توجه به طرح توسعه ای که در خبرگزاری مهر شکل گرفت و به تبع آن اداره کل استان ها نیز در این طرح سهم قابل توجهی داشت، اتفاقات خوبی در استان ها رقم خورد که یکی از آنها ایجاد شبکه آموزش مجازی بود.

عکاف گفت: این خبرگزاری در حوزه ارجاع اخبار فرهنگی نخستین خبرگزاری کشور محسوب می شود و بیشترین ارجاع را در حوزه اخبار فرهنگی و اجتماعی از سوی تمامی رسانه ها دارد.

وی افزود: بحث افزایش مهارت های حرفه ای خبرنگاران در سطح کشور برای خبرگزاری مهم است و به تبع نمی توان همه خبرنگاران را در پایتخت جمع کرد، لذا این شبکه مجازی راه اندازی شد.

سردبیر اداره کل اخبار استانی خبرگزاری مهر گفت: ما امسال در یک حرکت جهادی، پرونده های مشترک کشوری که به مشکلات مشترک تمام استانهای کشور می پردازد را تشکیل داده ایم.

عکاف اظهار کرد: خبرگزاری مهر از سه اداره‌کل از جمله اداره‌کل اخبار داخلی، اخبار بین‌المللی و اخبار استان‌ها تشکیل شده است که اداره کل اخبار استانی بزرگترین بخش در این مجموعه است که در ۳۱ استان دارای سرپرستی بوده و مشغول به فعالیت است.

وی گفت: نخستین پرونده باز شده در این رابطه مربوط به حاشیه نشینی بود که گزارشات در ۳۱ استان جمع آوری و منتشر و موضوع بحران آب نیز پرونده شد و از این هفته نیز گزارشهایی با محوریت پروژه های نیمه تمام عمرانی تهیه شده که منتشر می شود.

سردبیر اداره کل اخبار استانی خبرگزاری مهر افزود: پس از تکمیل پروندهای استانی نشست های تخصصی برگزار می شود و کارشناسان در مورد موضوع توضیح می دهند و به آسیب شناسی می پردازند.

عکاف گفت: نخستین دوره نظر سنجی مربوط به انتخاب مدیران پاسخگو سال گذشته همزمان با هفته دولت انجام شد اما فراگیر نبود و امسال شش استان درگیر این جشنواره شدند و امید می رود همه استان ها سال آینده در این نظر سنجی حضور داشته باشند

سردبیر اداره کل اخبار استانی خبرگزاری مهر با اشاره به ظرفیت بالای اطلاع‌رسانی در استان‌ها، گفت: خبرگزاری مهر در حوزه ارجاع اخبار فرهنگی رتبه اول کشور را دارا است.

عکاف افزود: امسال با طرح توسعه خبرگزاری مهر، شبکه آموزش مجازی خبرنگاران راه‌اندازی و کارگاه‌های مهارت‌آموزی خبرنگاران در استان های مازندران، گلستان، آذربایجان شرقی و البرز برگزار شد.

سردبیر اداره کل اخبار استانی خبرگزاری مهر از برگزاری نشست‌های تخصصی ضرورت‌های وحدت ملی اقوام و مذاهب از نگاه رسانه خبر داد و گفت: موضوع مذاهب و اقوام یک موضوع مهم، خاص و ویژه است، همچنین به وحدت شیعه و سنی در حوزه رسانه پرداخته خواهد شد.

عکاف با بیان اینکه بهبود وضعیت دفتر این خبرگزاری در استان زنجان نیازمند حمایت مسئولان است گفت: یک رسانه ای که بیشترین مقبولیت اجتماعی، پایین ترین ضریب خطا، کمترین شکایت را دارد، روا نیست در این محرومیت و فضای مهجور قرار بگیرد.

عکاف افزود: خبرگزاری متعلق به مسئولان است و هرچه تقویت و حمایت شود به حتم وضعیت پوشش و اطلاع رسانی اخبار استان و دستگاه های مختلف بهتر می شود.

سردبیر اداره کل اخبار استانی خبرگزاری مهر  در ادامه با اشاره به برگزاری جشنواره مدیران پاسخگو گفت: یکی از اهدافی که جشنواره مدیران پاسخ گو به دنبال تحقق آن هست، تحقق و بهبود همین موضوعات محسوب می شود، بدان معنا که مدیران فعال در مسیر توسعه اجتماعی این استان، مورد توجه قرار بگیرند.

عکاف افزود: یک شائبه ای نیز ایجاد شده بود در بین برخی از دستگاه های دولتی، بدین مضمون که آیا مدیرانی که انتخاب نشده اند غیر پاسخگو هستند، چنین نیست و به حتم همه پاسخگو هستند اما منتخبین افرادی پاسخگوتر محسوب می شوند.

وی ادامه داد: مدیرانی که در دسترس، پاسخگو، دارای تعامل با بدنه خبری استان، فارغ از فرافکنی، ارائه کننده اطلاعات شفاف، به روز و سریع به خبرنگاران هستند، مدیرانی پاسخگوتر محسوب می شوند.

سردبیر اداره کل اخبار استانی خبرگزاری مهر افزود: در بحث داوری نیز به طور کامل این داوری مستقل بود، ما می توانستیم در بحث داوری از دستگاه ها استفاده کنیم اما این کار را انجام ندادیم چرا که نمی خواستیم شائبه دخالت و تصدی گری در این جشنواره ایجاد شود.

وی ادامه داد: داوری را خود خبرنگاران استان انجام دادند، به این طریق که فرم های استانداردی تهیه شد و در اختیار سردبیران و خبرنگاران نشریات محلی قرار گرفت و ما فقط کار جمع آوری آن را انجام دادیم.

وی زنجان را یک شهر مذهبی، اصیل و فرهنگی خواند و افزود: خانواده در زنجان جایگاه مهمی دارد اما متاسفانه از سال ۹۰ به بعد طلاق در استان افزایش قابل توجهی داشته و تغییرات فرهنگی و اجتماعی با شیب تندی پیش می‌رود، این در حالی است که بافت و فضای استان تغییر کرده ولی مدیریت و مهندسی این تغییرات باید رعایت شود تا تبدیل به چالش استانی نشود.

سردبیر اداره کل اخبار استانی خبرگزاری مهر با اشاره به رونق گردشگری و ورود گردشگران به استان زنجان، گفت: این استان فاقد زیرساخت‌های گردشگری و پذیرش توریست است.

عکاف تاکید کرد: به حتم تغییرات فرهنگی همواره تغییرات بدی نیست، اما اگر مدیریت نشوند و نتوان آنها را مهندسی کرد، می توانند به یک چالش جدی استانی تبدیل شوند.

وی به موضوع حاشیه نشینی در زنجان اشاره کرد و ادامه داد: موضوع بحران آب موجب تضعیف بخش کشاورزی و افزایش مهاجرت روستاییان به سوی مراکز استان ها شده است و خود این مهاجرت ها مشکلاتی در حوزه فرهنگی به دنبال دارد.

سردبیر اداره کل اخبار استانی خبرگزاری مهر به افزایش تعداد گردشگران طی سال های اخیر در زنجان اشاره کرد و گفت: این آمار خوبی است اما موضوع نگران کننده، نبود زیرساخت های گردشگری و پذیرش توریست در این استان است و خود این آسیب هایی را برای زنجان به دنبال دارد و یک ضعف جدی محسوب می شود.

عکاف ادامه داد: باید این استان را به عنوان یک منطقه صنعتی و فعال در صنایع دستی شناخت.

وی به ساماندهی نشدن تعاونی ها، فعالان صنعتی و صنایع دستی در استان زنجان اشاره کرد و افزود: از این پتانسیل ها تا کنون استفاده نشده است.

سردبیر اداره کل اخبار استانی خبرگزاری مهر گفت: امسال یازدهمین جشنواره ملی مهر استان ها با شعار «مهر غدیر، وحدت ملی و رسانه تاثیرگذار» به میزبانی استان گلستان برگزار می شود.

عکاف افزود: در این جشنواره نشست های تخصصی با موضوع ضرورت های ملی حفاظت از محیط زیست از منظر رسانه و ضرورت های وحدت ملی اقوام از منظر رسانه برگزار می شود که جزو مهمترین نشست ها در این حوزه محسوب می شود.

کد خبر 2916712

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha