علی ذبیحی رئیس آموزش و پرورش شهریار در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در حال حاضر، فضای آموزشی این شهرستان برای خارج شدن از بحران، به شش مدرسه نیاز دارد و در صورت بهسازی مدارس فرسوده در یک وضعیت مطلوب قرار می گیریم.
وی افزود: با ارزیابی های انجام شده و با توجه به فعال بودن ۶۸۲ شیفت مدرسه در ۳۷۲ واحد آموزشی، تراکم دانش آموزی در این شهرستان ۸/۳۳ است.
ذبیحی گفت: قریب به ۱۳۰ هزار دانش آموز در مراکز آموزشی این شهرستان مشغول به تحصیل هستند که جمعیت بسیار قابل توجهی به نظر می رسد و ظرفیت علمی برجسته ای برای این شهرستان محسوب می شود.
رئیس آموزش و پرورش شهریار عنوان کرد: در حال حاضر نه هزار و ۱۵۰ معلم در مدارس این شهرستان مشغول به فعالیت هستند و از لحاظ نیروی انسانی در مقطع متوسطه دختران با مازاد نیرو روبرو هستیم که با توزیع آن در مقاطع دیگر، نیروی انسانی موجود به تعادل می رسد.
وی افزود:کمبودهای آموزشی در بخش مدارس پسرانه نیز با افزایش حق التدریسی ها پوشش داده می شود تا کمبودها به حداقل ممکن کاهش پیدا کند.
ذبیحی یادآور شد: امیدواریم با توجه به تدابیر و تمهیدات اتخاذ شده به موفقیت های چشمگیری نائل شویم و روند شکوفایی علمی شهرستان شهریار به الگویی برجسته در مناطق آموزشی شهرستان های استان تهران تبدیل شود.
نظر شما