پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۲۸ شهریور ۱۳۹۴، ۱۵:۵۴

دبیر هیئت دو و میدانی قم در گفتگو با مهر خبر داد:

بازگشت ربانی به لیگ دو و میدانی کشور با کسب مدال طلا

بازگشت ربانی به لیگ دو و میدانی کشور با کسب مدال طلا

قم - دبیر هیئت دو و میدانی استان قم از بازگشت محسن ربانی دو و میدانی کار قمی به لیگ دو و میدانی کشور با کسب مدال طلا و نیز کسب یک طلا و یک برنز دیگر توسط نمایندگان قم در این مسابقات خبر داد.

محمدرضا اسحاقی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: مرحله پایانی لیگ دو و میدانی بزرگسالان کشور با درخشش نمایندگان استان قم و کسب ۳ مدال توسط ۳ ورزشکار قمی در این مسابقات همراه بود.

وی افزود: نکته جالب توجه لیگ دو و میدانی، بازگشت محسن ربانی دو و میدانی کار نامدار قمی و دارنده مدال‌های متعدد داخلی و بین المللی پرش با نیزه به میادین بود و وی با وجود اینکه مدت‌ها دور از مسابقات رسمی بود اما با بارگشت به مسابقات بار دیگر توانایی‌های خود را نشان داد.

دبیر هیئت دو و میدانی استان قم گفت: محسن ربانی که در ماه‌های اخیر به عنوان مدیر مواد پرش تیم‌های ملی دو و میدانی فعالیت می‌کرد و البته به تمرینات خود نیز ادامه می‌داد در این مسابقات بار دیگر با پرشی بلند و ۵ متری مدال طلای لیگ را از آن خود کرد.

اسحاقی بیان داشت: طلای ربانی تنها طلای نمایندگان قم نبود و میلاد دریساوی در ماده پرش سه گام نیز بار دیگر اقتدار خود در این ماده را نشان داد و با کسب بهترین حد نصاب در این مسابقات صاحب مدال طلا و عنوان نخست شد.

وی عنوان کرد: سومین مدال دو و میدانی قم نیز توسط رضا ملک‌پور در ماده ۴۰۰ متر با مانع به دست آمد و این دو و میدانی کار جوان در نخستین تجربه خود در لیگ بزرگسالان صاحب مدال برنز شد.

دبیر هیئت دو و میدانی استان قم تصریح کرد: تیم دو و میدانی قم نیز با نام کیمیا الوند چندی پیش در مرحله دوم مسابقات لیگ دو و میدانی امیدهای کشور شرکت کرد و صاحب ۳ مدال شامل یک طلا، یک نقره و یک برنز شد.

اسحاقی افزود: محمد سبب‌کار موفق‌ترین عضو تیم دو و میدانی امید استان قم بود که هم در مرحله اول و هم در مرحله دوم توانست مدال طلا را کسب کند.

کد خبر 2919135

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha