به گزارش خبرنگار مهر، محمد ناصر نیک بخت ظهر شنبه در دومین جلسه ستاد توسعه بیمه اجتماعی کشاورزان روستاییان و عشایر استان همدان با بیان اینکه باید بیشترین خدمات را برای کشاورزان، روستائیان و عشایر فراهم کرد، اظهار داشت: روستائیان و عشایر زحمات زیادی را متقبل می شوند تا جامعه شهری آرامش داشته باشد.
وی با اشاره به اینکه باید در برابر این اقشار زحمت کش کار کنیم، ادامه داد: نظام جمهوری اسلامی برای روستاییان خدمات و امکانات خوبی از جمله آب، برق، گاز و تمام ضرورت های رفاهی را فراهم کرده است.
استاندار همدان با تاکید بر اینکه اگر روستایی دلگرم به ماندن در روستا نشوند خدمات از بین می رود و هم روستا و هم شهر خراب می شود، عنوان کرد: اگر روستایی به شهر بیاید به حاشیه می رود و حاشیه نشین می شود در نتیجه هم تولید، هم روستا و هم شهر ها را نخواهیم داشت.
نیک بخت با تاکید بر اینکه روستائیان و عشایر ولی نعمت ما هستند، عنوان کرد: مزربان های کشور زمانی عشایر و مدافع کشور بودند و هم اکنون نیز هستند و اکنون در تولید نیز دفاع می کنند پس باید به قشر رسیدگی و رفاه آنها تامین شود که دولت تدبیر و و امید این توجه را دارد.
وی با بیان اینکه باید برای روستایی و عشایر کار کرد چرا که کار آنها استراتژیک است، ادامه داد: کشور نیاز به ۱۱ میلیون تن گندم دارد و اگر کشاورزان و روستائیان گندم تولید نکند باید ارز بدهیم و از خارج کشور وارد کنیم.
بیمه محصولات کشاورزی به نیازها خوب پاسخ نداد
استاندار همدان یکی از خدمات امیدوار کننده برای روستائیان و عشایر را موضوع بیمه دانست و عنوان کرد: بیمه محصولات کشاورزی به نیازها خوب پاسخ نداد.
محمد ناصر نیک بخت با بیان اینکه امسال در تویسرکان و بسیاری از شهرستان ها سرما زدگی سنگینی اتفاق افتاد، بیان کرد: تمام شهرستان های استان امسال از سرما زدگی آسیب دید اما آسیبی که به گردوی تویسرکان رسید فوق العاده سنگین بود.
وی با بیان اینکه پس از سرما زدگی براساس بررسی ها فقط ۱۰ درصد باغات گردوی تویسرکان بیمه بوده اند، عنوان کرد: کشاورزان امیدی نداشته اند و در زمان محاسبه خسارات ناخن خشکی شده است.
استاندار همدان از مسئولان مربوطه خواست تا استان همدان در سال آینده جز سه استان برتر کشور در زمینه صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر باشد و ادامه داد: اگر این مهم اتفاق نیفتد در جلسه سال آینده، مدیر بیمه کشاورزان، روستائیان و عشایر استان همدان نباید در جلسه شرکت کند و فرد دیگری شرکت خواهد کرد.
محمد ناصر نیک بخت با اشاره به اینکه باید از امکانات جهاد کشاورزی بیشتر استفاده کرد چراکه جهاد کشاورزی و تعاون روستایی در سراسر استان تشکیلات دارند، عنوان کرد: موضوع بیمه کشاورزان و روستائیان را جزو دستور کار فرمانداران قرار می دهیم.
وی با بیان اینکه باید اطلاع رسانی شود، ادامه داد: دولت در تامین اعتبار با مشکل مواجه بوده ولی از دادن درصدی که برایش تعیین شده دریغ نکرده است.
استاندار همدان با بیان اینکه باید کاری کنیم که فرزند عشایر نیز عشایر بماند چراکه با این گرفتاری بعید می دانم فرزندان عشایر، عشایر باقی بمانند، عنوان کرد: اگر فرزند عشایر هم عشایر بماند درصورت عدم رسیدگی نوه آنها عشایر نمی ماند.
نیک بخت ادامه داد: اکنون زمان آن است که در برنامه ششم توسعه امکانات بیشتری را برای اجرای تصمیمات مطالبه کنید.
وی همچنین درخصوص حضور نماینده بیمه صندوق کشاورزان، روستائیان و عشایر در شورای برنامه ریزی استان، بیان کرد: افراد شرکت کننده در شورای برنامه ریزی مشخص هستند اما اجازه داده می شود که نماینده صندوق بدون حق رای در جلسه شورای برنامه ریزی شرکت کند و به صورت غیر رسمی در جلسات حضور داشته باشید.
استاندار همدان در ادامه به سفر رئیس جمهور به همدان اشاره کرد و با بیان اینکه استقبال از کاروان تدبیر و امید در استان بی سابقه و شاید در کشور بی بدیل بود، ادامه داد: استقبال کنندگان همین مردم هستند و هر موقع نظام نیاز دارد پاسخ می دهند که باید به این افراد رسیدگی بیشتری داشته باشد.
محمد ناصر نیک بخت با تاکید بر اینکه شهرداری های شهر های زیر ۲۰ هزار نفر باید اجرای این برنامه را داشته باشند، عنوان کرد: رسانه ها در این ارتباط کار خیر انجام دهند و در تبلیغات کمک کنند.
وی با تاکید بر اینکه باید فرقی بین عشایر با روستایی و کشاورز گذاشته شود و نباید همان مقدار حق بیمه که روستایی و کشاورز پرداخت می کند عشایر هم پرداخت کنند، عنوان کرد: عشایر با چنگ و دندان زندگی را حفظ می کند و باید برای عشایر سهم کمتری در نظر گرفته شود.
نظر شما