پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۲۸ شهریور ۱۳۹۴، ۱۹:۲۲

سرمربی تیم کارا:

عدم خودباوری دلیل باخت به سپاهان اصفهان شد

عدم خودباوری دلیل باخت به سپاهان اصفهان شد

شیراز – سرمربی تیم فوتبال کارا شیراز عدم خودباوری را دلیل اصلی باخت این تیم به سپاهان اصفهان دانست.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد عباسی شامگاه شنبه در نشست خبری پس از بازی دو تیم کارا شیراز و سپاهان اصفهان، گفت: دو نیمه کاملا متفاوت را در این بازی شاهد بودیم که نیمه دوم سهم بازیکنان کارا بود.

وی تصریح کرد: در نیمه اول تیم ما به هنرنمایی بازیکنان سپاهان باخت و از طرفی روحیه بازیکنان نیز مناسب نبود.

سرمربی تیم فوتبال کارا تاکید کرد: در نیمه دوم به خوبی توانستیم بازی را در دست بگیرم و گل بزنیم و حتی اگر توانسته بودیم از موقعیت ها بهتر استفاده کنیم شاید بازی به وقت اضافه کشیده شده بود.

عباسی افزود: تیم کارا محک بسیار خوبی خود و توان خود را نشان داد اما عدم خودباوری دلیل اصلی باخت ما به سپاهان اصفهان بود هرچند که این تیم بازیکنان و سرمربی بزرگی دارد و موفقیت در مقابل آنها کار راحتی نیست.

وی افزود: ارزیابی خوبی از سپاهان داشتیم اما تیم بزرگی را در مقابل داشتیم که بازی کردن در برابر آنها کار بسیار سختی است.

سرمربی تیم فوتبال کارا یادآور شد: کنترل بازی و استفاده از ضد حملات در دستور کار ما بود که از این روش به گل رسیدم اما در برخی از پست ها توان مقابله با بازیکنان سپاهان را نداشتیم.

عباسی در خصوص حضور تیم کارا در لیگ دسته دو کشور نیز گفت: شناختی از تیم های مقابل نداریم اما ما برای صعود به لیگ دسته یک از تمام توان استفاده می کنیم.

از سری مسابقات جام حذفی کشور تیم سپاهان اصفهان به سه گل تیم فوتبال کارا شیراز را حذف کرد.

کد خبر 2919431

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha