پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۹ شهریور ۱۳۹۴، ۰:۰۱

تانک ها در مرز مجارستان و کرواسی مستقر شدند

تانک ها در مرز مجارستان و کرواسی مستقر شدند

مجارستان مرزهای این کشور با کرواسی را تحت شدیدترین تدابیر امنیتی از ورود مهاجران به این کشور حفاظت می کند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مایرور،  دولت مجارستان بعد از بازگرداندن اتوبوس مهاجران توسط کرواسی به بهانه حفاظت از مرزهای خود علاوه بر دیوارهای سیم خاردار تانک های نظامی متعددی در مرزهای این کشور مستقر کرده است.

مجارستان در نشست هفته گذشته اتحادیه اروپا با پییشنهاد توزیع مهاجران در کشورهای اروپایی مخالفت کرد. بر این اساس «ویکتور اوربان» نخست وزیر مجارستان به ارتش این کشور دستور داده مرزهای مجارستان با کرواسی را تحت تدابیر امنیتی شدید قرار دهند.

طی هفته گذشته بیش از 2 هزار مهاجر سوری بین مرز کرواسی و مجارستان بلا تکلیف مانده اند. مجارستان مدعی است تانک های نظامی خود را برای جلوگیری از عبور مهاجران از مرزهای این کشور با کرواسی مستقر کرده است.

«زولتان کواچ» سخنگوی دولت مجارستان روز جمعه انتقال مهاجران توسط کرواسی به مرزهای این کشو را قاچاق انسانی توصیف کرده بود. این در حالی است که کرواسی مهاجرانی را که از مرزهای مجارستان به داخل این کشور آمده بودند، به مرزهای مجارستان بازگردانده است.

کواچ دولت کرواسی را به خاطر سوء مدیریت مهاجران مورد انتقاد قرار داده و گفت: کرواسی به جای مدیریت صحیح مهاجران سعی می کند مهاجران را به مجارستان بفرستند.

کد خبر 2919526

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha