به گزارش خبرنگار مهر، هوشنگ بازوند ظهر یکشنبه در مراسم افتتاح فاز اول مدرسه علمیه رضویه خرم آباد با اشاره به اینکه ائمه جمعه استان رهنمودهای رهبر فرزانه انقلاب را دررابطه با شعار سال سرلوحه کار خود قرار داده اند، اظهار داشت: رمز موفقیت در امور رهنمودهای رهبر معظم انقلاب است.
وی با بیان اینکه ائمه جمعه استان علاوه بر اینکه دغدغه های زیادی در مورد مسائل فرهنگی استان دارند در رابطه با مسائل کلی توسعه پایدار لرستان نیز دغدغه دارند، تصریح کرد: دشمن در کمین بوده و مدام در حال هجمه است و باید برای مقابله با این هجمه ها همیشه آماده باشیم.
استاندار لرستان با تاکید بر اینکه دشمنان مغز جامعه ما که فرهنگ است را هدف قرار داده اند، افزود: خسارتی که دشمن به فرهنگ وارد می کند اگر پیگیری نشود جبران آن کار بسیار سختی است.
بازوند با اشاره به اینکه نیاز است برای مقابله با این هجمه های دشمن تامین زیرساخت های فرهنگی را در دستور کار داشته باشیم، گفت: در استان هدف توسعه اقتصادی را دنبال می کنیم اما فرهنگ را فراموش نکرده ایم.
وی با بیان اینکه اعتبارات کمی داریم اما توسعه فرهنگی را در اولویت قرار داده ایم، تصریح کرد: اولویت کاری در استان مسائل فرهنگی است و برای تامین زیرساخت های آن دریغ نمی کنیم.
نظر شما