۲۹ شهریور ۱۳۹۴، ۱۷:۵۵

رئیس ‌نظام صنفی رایانه‌ای اصفهان:

استاندار اصفهان باید پاسخگوی در حاشیه قرار دادن آی.سی.تی باشد

استاندار اصفهان باید پاسخگوی در حاشیه قرار دادن آی.سی.تی باشد

‌اصفهان - رئیس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای اصفهان گفت: با وجود جایگاه بالای اصفهان در زمینه ICT (دفاتر پیشخوان روستایی)، استاندار اصفهان باید پاسخگوی در حاشیه قرار دادن ICT باشد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد اطرج ظهر یکشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: از ۳۲۰ شرکتی که در عرصه فناوری اطلاعات فعالیت دارند شرکت‌هایی وجود دارد که مجری بسیاری از پروژه‌های کشوری هستند اما در اصفهان از توان این شرکت‌ها استفاده نمی‌شود و نیاز است همکاری و تعامل قوی‌تری در این حوزه انجام گیرد.

وی در پاسخ به سوال خبرنگاری در این خصوص که چرا اصفهان را با نام صنایعش معرفی می کنند اما صحبتی از جایگاه اصفهان در حوزه ICT نمی‌شود، بیان داشت: این را باید از استاندار اصفهان جویا شد که چرا از اهمیت اصفهان در حوزه ICT سخن به میان نمی‌آورد.

رئیس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای اصفهان تصریح کرد: این سازمان در زمینه حمایت از پدیدآورندگان نرم‌افزار به وسیله قانون حمایت از پدیدآورندگان آن فعالیت می‌کند و فعالیت‌های گسترده‌ای در سال‌های گذشته صورت گرفته است.

وی با بیان اینکه امنیت، نخستین نیاز حوزه خدمات رایانه‌ای به شمار می‌رود، بیان کرد: در حال حاضر تنها نهاد صنفی که رئیس آن در کشور از سوی رئیس‌جمهور انتخاب می‌شود، این سازمان است و این موضوع، اهمیت سازمان نظام صنفی رایانه‌ای را نشان می‌دهد.

رئیس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای اصفهان با اشاره به فعالیت بیش از ۳۲۰ شرکت نرم‌افزاری، سخت‌افزاری، شبکه‌ای و اینترنتی در این سازمان افزود: این سازمان ۶۱ عضو فروشگاهی، ۸۹ مشاور و ۷۴ عضو حقیقی را به خدمت گرفته است.

وی بیان کرد: در حال حاضر اهداف و استراتژی‌های ما در زمینه توسعه بازار، توانمندسازی اعضا و تمرکز بر نرم‌افزارها به عنوان یک سرویس مد نظر قرار گرفته و تلاش می‌کنیم که فعالیت‌های کامپیوتری خود را به سطح جامعه بکشانیم.

نگاه مسئولان اصفهان باید به صنایع پاک و حوزه فناوری اطلاعات باشد

اطرج‌ گفت: در حال حاضر برنامه ما بر اساس افق ۱۴۰۴، توجه به موضوع اقتصاد دانش‌بنیان و در پی آن، فناوری اطلاعات و ارتباطات است و باید گفت که فناوری اطلاعات و ارتباطات، پیشران فعالیت‌های اقتصادی کشور است.

وی با بیان اینکه دولت یازدهم دومین محور از ۳ محور توسعه کشور را فناوری اطلاعات و ارتباطات می‌داند، تصریح کرد: در حال حاضر با نهایی‌شدن سند آمایش سرزمین استان اصفهان، نگاه‌ها باید تغییر کرده و رویکرد مسئولان از توجه به صنایع کلان و سنگین، باید توجه به صنایع سبز و پاک و حوزه فناوری اطلاعات باشد.

رئیس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای اصفهان با اشاره به وظایف سنگین امروز این سازمان اظهار داشت: امروز وظایف ما بسیار سنگین شده و باید کاری کنیم که منابع خود را تجمیع کرده و از پراکنده‌کاری خودداری کنیم، بنابراین به‌دنبال آن هستیم که اتاق فکر فناوری اطلاعات استان اصفهان راه‌اندازی شود.

وی بر ضرورت ایجاد پردیس‌های تولید محتوا اشاره کرد و گفت: قرار است پردیس تولید محتوای اصفهان در نیمه دوم امسال عملیاتی شود و در آن با اختصاص فضا و استفاده از جوانان فعالیت‌های مختلفی صورت گیرد. همچنین ایجاد نرم‌افزارهای کاربردی موبایل و بازی‌های رایانه‌ای نیز اهمیت دارد.

اطرج نگاه به توسعه دولت الکترونیک در استان اصفهان را مهم دانست و گفت: متأسفانه این توسعه در استان اصفهان هنوز اتفاق نیفتاده و ما باید با تسریع سرعت آن، زمینه ارتقای جایگاه دولت الکترونیک در استان را فراهم کنیم.

وی با بیان اینکه نمایشگاه اتوکام اصفهان از ۱۹ تا ۲۳ آبان در استان برگزار می‌شود، تصریح کرد: مراکز رشد دانشگاه‌ها و بخش‌های دولتی باید در این نمایشگاه با یکدیگر ارتباط برقرار کنند و فضایی فراهم شود تا افراد، محصولات جدید خود را ارائه کنند.

برگزاری همایش بازی‌های رایانه‌ای در اصفهان

رئیس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای اصفهان توجه به تیم‌های دانشجویی حوزه فناوری اطلاعات را مهم دانست و گفت: تلاش می‌کنیم که دانشجویان با حضور در پاویون این نمایشگاه، فعالیت‌های اقتصادی و خدمات خود را ارائه کنند.

وی افزود: همچنین همایش بازی‌های رایانه‌ای اصفهان نیز بهمن امسال با همکاری دانشگاه اصفهان برای حضور پررنگ بخش خصوصی در این عرصه، برگزار می‌شود.

اطرج استفاده از توانمندی شرکت‌های بومی اصفهان برای طرح‌های مختلف را ضروری عنوان کرد و اظهار داشت: رویکرد ما این است که از بخش خصوصی و توانمندی‌های آن در حوزه‌های مختلف استفاده لازم را ببریم و به دستگاه‌های مختلف استان پیشنهاد می‌دهیم که از توانمندی‌های داخلی موجود در استان به خوبی استفاده شود.

وی درباره بحث تجاری‌سازی پروژه‌های کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه‌های اصفهان در حوزه فناوری اطلاعات گفت: ما در حال حاضر شاهد مفقودشدن حلقه واسط دانشگاه و صنعت هستیم و باید کاری کنیم که دانشگاه و خروجی‌های آن، این حلقه مفقوده را دوباره پیدا کنند.

رئیس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای اصفهان با بیان اینکه در حال حاضر با ۴ دانشگاه در اصفهان برای حضور در نمایشگاه اتوکام صحبت کردیم، گفت: ما تلاش می‌کنیم که پایان‌نامه‌های مورد نیاز صنعت را از طریق بخش خصوصی، وارد کار کنیم و دفاتر ارتباط با صنعت دانشگاه‌های اصفهان نیز با همین رویکرد ایجاد می‌شوند.

توسعه نرم افزار در سند آمایش سرزمین اصفهان تدوین شده است

وی تاکید کرد: باید تلاش کنیم که دیدگاه‌های اقتصادی در افراد فعال در حوزه فناوری اطلاعات ایجاد شود و اعتماد دولت نیز به شرکت‌های بومی داخلی افزایش یابد.

اطرج با انتقاد از حضور برخی تیم‌های خارجی در سطح استان اصفهان اضافه کرد: متأسفانه برخی هیئت‌های اقتصادی کشورهای مختلف تنها برای فروش محصولات خود به اصفهان می‌آیند و هیچ کدام از آنها برای سرمایه‌گذاری راهی نصف‌جهان نمی‌شوند بنابراین باید مسیر را مشخص کرده و از فناوری شرکت‌های خارجی استفاده کنیم.   

رئیس سازمان نظام صنفی رایانه استان اصفهان با بیان اینکه باید دانش فنی نرم افزار وارد کشور شود، گفت: توسعه نرم افزار در سند آمایش سرزمین استان تدوین شده است.

وی با بیان اینکه اوج صنعت نرم افزار کشور در سال‌های ۸۲ تا ۸۳ بود، افزود: دولت تدبیر و امید رویکرد خوبی به این بحث نشان داده است، به طوری که دانش محوری و نرم افزار، دومین محور توسعه دولت فعلی تعریف شده و شخص رییس جمهور نیز بر این موضوع تاکید دارد.

رئیس سازمان نظام صنفی رایانه استان اصفهان با بیان اینکه فن آوری ارتباطات و اطلاعات صنعتی سبز و پاک محسوب می‌شود، ادامه داد: در سند آمایش سرزمین استان اصفهان نیز توسعه گردشگری و نرم افزار تدوین شد، چرا که اصفهان از صنایع بزرگ و سنگین اشباع شده است.

تشکیل اتاق فکر فناوری اطلاعات و ارتباطات در اصفهان

اطرج درباره برنامه‌های چهار ساله این سازمان در استان اصفهان، اظهار کرد: توسعه اقتدار سازمانی، توسعه توان کسب و کار اعضا و هم‌چنین تمرکز بر امر عمومی شدن فعالیت‌ها در دستور کار قرار دارد.

وی از تشکیل «اتاق فکر فناوری اطلاعات و ارتباطات» در اصفهان خبر داد و گفت: این اتاق فکر در سال‌های اخیر بر اساس تفکرات استانداران فعالیت می‌کرد، اما در حال حاضر در صدد هستیم این مجموعه به دست بخش خصوصی هدایت شود.

رئیس سازمان نظام صنفی رایانه استان اصفهان از واگذاری پروژه‌های مهم نرم افزاری شرکت پست استان به بخش خصوصی خبر داد و افزود: بحث تولید محتوای نرم افزار در زمینه بازی‌های رایانه‌ای، مذهبی و غیره نیز مورد توجه جدی قرار گرفته است.

وی افزود: اخیرا کمیسیون سرویس‌های الکترونیکی در زیر مجموعه این سازمان تشکیل شد و تعداد کمیسیون‌ها به هفت کمیسیون افزایش یافته است.

کد خبر 2920230

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha