پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۹ شهریور ۱۳۹۴، ۲۲:۳۵

پایان رأفت:

حرکت بعضی بازیکنان در شأن پرسپولیس نیست

حرکت بعضی بازیکنان در شأن پرسپولیس نیست

مربی تیم فوتبال ملوان ضمن انتقاد از حرکت سوشا مکانی گفت: حرکات بعضی از بازیکنان در شأن پرسپولیس نیست.

به گزارش خبرنگار مهر، پایان رأفت پس از شکست یک بر صفر ملوان از پرسپولیس در مرحله یک هشتم نهایی جام حذفی در رابطه با این مسابقه گفت: تیم ما عالی بازی کرد. ما دو بازیکن زیر ۲۳ سال داشتیم که فوق ستاره های ما در این بازی بودند و عالی کار کردند.

وی در رابطه با جنجالهایی که در آخر بازی اتفاق افتاد تصریح کرد: پرسپولیسی ها در نیمه دوم می خواستند داوری را تحت تاثیر قرار دهند و سعی می کردند که جنجال به پا کنند.

مربی تیم فوتبال ملوان در خصوص حضورش در درگیری ها اظهار داشت: مازیار زارع کاپیتان ما بود اما در صحنه ای من دیدم ۱۵ نفر سر او ریختند. من فقط به وسط رفتم تا جدا کنم. زمانی که ما در پرسپولیس بودیم جرأت این کارها را نداشتیم. واقعا بعضی بازیکنان در شأن پرسپولیس نیستند.

کد خبر 2920491

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha