" علي اصغر نصرتي " شاعر و نويسنده كودكان و نوجوانان در گفت و گو با خبرنگار ادبي " مهر " با بيان اين مطلب گفت : متاسفانه توزيع نامناسب كتاب هاي كودكان و هجوم آثار بازاري به جامعه ، تا اندازه اي از اهميت اين حوزه تخصصي كاسته است ، اما مخاطب از چشم اندازي دور به موضوع نگاه مي كند و نيازهاي منطقي خودش را در بدنه اين نوع از ادبيات جستجو مي نمايد.
سردبير ماهنامه " نهال انقلاب " كه در آستانه روز جهاني كودك سخن مي گفت ، تاكيد كرد : در دهه هاي اخير ، به تصويرگران كتاب كودك توجه بيشتري شده است ، حتي ناشران نيز حقوق معنوي و مادي تصويرگر و نقاش كتاب كودك را در اولويت قرار مي دهند و دغدغه عمومي نسبت به جامعه مولفان ، بسيار اندك شده است ، در صورتي كه اگر با چشم بصيرت به موضوع نگاه كنيم ، اين تصويرگر است كه با تاثيرپذيري از متن ، اثري مي آفريند و خالق متن ، كسي به جز مولف و شاعر نيست!
نصرتي كه به تازگي مجموعه شعر " مثل مينا و ريحانه " را منتشر كرده است ، يادآور شد : سليقه محوري در ادبيات كودك ، حرف اول را مي زند و تا اين شيوه اشتباه توسط نشريات كودك و نوجوان و متوليان فرهنگ دنبال مي شود ، نمي توان به بهبود وضعيت موجود انديشيد.
اين شاعر و نويسنده تصريح كرد : چند بار اين اتفاق افتاده كه داوران و بررسان كتاب و ادبيات كودك در جشنواره هاي مختلف ، به آثار خودشان امتياز داده اند و از خود تقدير كرده اند ! كه آخرين نمونه آن جشنواره " ادبيات عاشورا " به سرپرستي " دكتر مجتبي رحماندوست " در سال 80 بود.
در آستانه روز جهاني كودك در گفت و گو با " مهر " عنوان شد :
علي اصغر نصرتي : ادبيات كودك در ايران از كم توجهي رنج مي برد
ادبيات كودك و نوجوان در ايران از كم توجهي متوليان فرهنگي رنج مي برد.
کد خبر 29207
نظر شما