پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۹ بهمن ۱۳۸۴، ۱۴:۴۵

سناتورهاي آمريكايي تاكيد كردند:

ضرورت بررسي دقيق جاسوسي هاي بوش

رئيس كميته اطلاعات سناي آمريكا از تمايل خود براي بررسي موضوع پرونده استراق سمع جرج بوش در يك دادگاه ويژه اطلاعاتي خبر داد، و اين در حالي است كه جرج بوش پيش از اين چنين حركتي را بي دليل خوانده بود.

به گزارش خبرگزاري مهر به نقل ازروزنامه نيويورك تايمز، پت رابرتز سناتور جمهوري خواه از كانزاس اعلام كرد: نگران است كه دادگاه عادي نتواند تضمين هاي لازم را براي بررسي كامل برنامه استراق سمع بوش ارائه كند.

وي با اشاره به اينكه بسياري از جزئيات درباره اين مسئله به طور كامل بررسي نشده است، اظهار داشت: تمام نمايندگان كنگره بررسي شدن موضوع استراق سمع در يك دادگاه اطلاعاتي را مورد حمايت قرار مي دهند، زيرا مي تواند به نتايج مطلوب دست پيدا كند.

رابرتزدرگفتگو با نيويورك تايمز تاكيد كرد: موضوع استراق سمع و پيگيري آن براي سناتورهاي آمريكايي بسيار مهم است و ما تلاش مي كنيم آن را به نتيجه مطلوب برسانيم.

اين در حالي است كه چندي پيش منابع مهم جمهوريخواه و دموكرات كنگره آمريكا با مشكوك خواندن روند تحقيقات در مورد جاسوسي هاي بوش از ايجاد يك گروه فشار توسط وي براي جلوگيري از اين تحقيقات پرده برداشتند.

اين منابع گفتند : به نظر مي رسد كه كنگره براي انجام تحقيقات در مورد جاسوسي دولت بوش آماده بوده است، اما ايجاد يك گروه لابي در كاخ سفيد روند تلاشها در جهت اين تحقيقات را كاهش داده و ممكن است اين تلاشها را خنثي كند.

يك مقام ارشد اطلاعاتي اعلام كرده بود كه جرج بوش رئيس جمهوري آمريكا از اكتبر سال 2001 ميلادي تاكنون 36 بار از برنامه استراق سمع شخصي استفاده كرده است.

روزنامه نيويورك تايمز مدتي پيش نيز نوشته بود كه استراق سمع بوش فقط مربوط به مكالمات تلفني در داخل آمريكا نبوده است و برخي مكالمات خارجي هم شنود مي شده اند.

خبر استراق سمع بوش از مكالمات تلفني و ايميل هاي خصوصي افراد از سوي منابع هر دو حزب دموكرات و جمهوري خواه مورد انتقاد قرار گرفت و بسياري از گروههاي طرفدار حقوق بشر چنين امري را كاملا در مغايرت با قوانين مربوط به حقوق بشر دانستند.

ال گور رقيب دموكرات جرج بوش در انتخابات رياست جمهوري آمريكا در سال 2000 درباره استراق سمع صورت گرفته به دستور بوش تصريح كرد كه وي قوانين داخلي آمريكا را نقض مي كند.

کد خبر 292070

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha