پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۳۱ شهریور ۱۳۹۴، ۱۶:۴۴

استاندار کردستان:

ثبت وقایع حیاتی از مولفه های اصلی برنامه ریزی است

ثبت وقایع حیاتی از مولفه های اصلی برنامه ریزی است

سنندج – استاندار کردستان با اشاره به اهمیت برنامه ریزی در راستای توسعه، گفت: یکی از مولفه های اصلی توسعه ثبت وقایع حیاتی و داشتن اطلاعات درست است.

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالمحمد زاهدی ظهر سه شنبه در جلسه شورای ثبت احوال استان کردستان اظهار داشت: همه وقایعی که باعث می شود وضعیت انسان به لحاظ حقوقی مشخص شود توسط ثبت احوال به ثبت می رسد و به صورت آمار رسمی در کشور اعلام می شود.

وی افزود: ثبت وقایع به مسئولان کمک می کند که شرایط اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی منطقه را ارزیابی کنند  و با تکیه بر این آمار بسترهای توسعه استان را فراهم کنند.

استاندار کردستان بیان کرد: هر عدد و ارقامی که توسط ثبت احوال ارائه می شود نشان دهنده بهبود شرایط یا عدم بهبود شرایط مردم است و جهت گیری را برای آینده مسئولان مشخص می کند.

زاهدی یادآور شد: اسناد هویتی بسیار ارزشمند هستند و در دنیایی امروز که با افزایش جمعیت در نقاط مختلف جامعه رو به رو هستیم هیچ فردی بدون اسناد هویتی نمی تواند موجودیت خود را ثابت کند.

وی ادامه داد: برای دستیابی به نیازها باید اسناد هویتی و قانونی وجود داشته باشد تا بستر تسهیل در انجام امور برای شهروندان و مسئولان فراهم شود.

استاندار کردستان گفت: وقتی میزان طلاق افزایش دارد نشان از شرایط نامطلوب است که باید مسئولان با توجه به این آمار به موضوع رسیدگی کنند و سازمان های حمایت گر در معضلات اجتماعی مداخله کنند.

زاهدی اظهار داشت: متاسفانه ثبت به موقع وقایع حیاطی در گذشته بسیار مشکل بود و به همین دلیل مسئولان تحلیل درستی از شرایط موجود نداشتند.

وی افزود: خوشبختانه امروز در این حوزه شرایط بسیار خوب است و مردم در این عرصه پیشگام هستند و این نشان می دهد که شهروندان به حقوق خود آشنایی لازم را دارند.

استاندار کردستان بیان کرد: بحث هوشمندسازی اسناد هویتی هم با استفاده از فناوری های روز کار را برای شهروندان و مسئولان تسهیل کرده است و گامی بسیار ارزنده در راستای ورود به دولت الکترونیک بود.

زاهدی یادآور شد: همچنین وظیفه شهرداری های موجود در سطح استان این است که آرامگاه ها را محصور کنند که هم به لحاظ فضای اجتماعی مناسب است و هم به لحاظ ثبت به موقع وقایع و این امر باید در کمترین زمان صورت بگیرد.

وی در بخش پایانی سخنان خود ادامه داد: در حال حاضر در نظام جمهوری اسلامی در امر ازدواج زنان ایرانی با اتباع خارجی هیچ منعی وجود ندارد و باید تمامی ازدواج ها به صورت رسمی و قانونی صورت بگیرد تا قانون بتواند در زمان حادثه و مشکل از فرد حمایت های لازم را داشته باشد.

کد خبر 2922181

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha