۲۹ بهمن ۱۳۸۴، ۱۸:۰۸

همزمان با نشست كميته امورعمومي آمريكا- اسرائيل برگزار مي شود :

تظاهرات يك گروه ضد جنگ در واشنگتن در اعتراض به تهديدات آمريكا و اسرائيل عليه ايران

تظاهرات يك گروه ضد جنگ در واشنگتن در اعتراض به تهديدات آمريكا و اسرائيل عليه ايران

يك گروه ضد جنگ در آمريكا در صدد است تا با برگزاري تظاهراتي مخالفت خود را نسبت به سياست هاي جنگ طلبانه آمريكا و اسرائيل ، عليه ايران اعلام كند.

به گزارش خبرگزاري "مهر" به نقل از پايگاه اينترنتي stop the war now، اين " شبكه ضدجنگ واشنگتن دي سي " قرار است در روز 6 مارس  15 اسفند همزمان با برگزاري كنفرانس ساليانه ايپك ( كميته امورعمومي آمريكا-اسرائيل) تظاهراتي را در راستاي فشار گروه هاي صهيونيستي براي دولت آمريكا در خصوصو ايران ترتيب دهد.

اين گروه با شعار اعتراض به "رياكاري هسته اي آمريكا- اسرائيل" اعلام كردند بر آن هستند تا نسبت به طرح هاي احتمالي حمله آمريكا و اسرائيل به ايران گردهمايي اعتراض آميزي تشكيل دهند.

آنها همچنين درصددند تا از اسرائيل بخواهند تا از تهديد هسته اي همسايگان خودداري كند.

اين گروه ضد جنگ در تظاهراتي كه قرار است  از ساعت  6 الي 8 عصر شش مارس 15 اسفند  درمركز گردهمايي واشنگتن برپا شود همچنين درخواست عاري سازي منطقه خاورميانه از سلاح هاي هسته اي ، اعطاي حقوق برابر  به فلسطيني ها و  بازگشت آوارگان فلسطيني به خانه و كاشانه خود را مطرح خواهد كرد. 

" شبكه ضد جنگ واشنگتن دي سي "  در بيانيه اي تاكيد كرده است كه اين تظاهرات براي روشن ساختن اين مسئله است كه ما نمي خواهيم تا آمريكا و اسرائيل به ايران حمله كنند و ما خواهان آن هستيم تا هر دوبراي عاري سازي خاورميانه  از سلاح هاي هسته اي و از بين بردن موشك ها و تسليحات هسته اي اسرائيلي - و آمريكايي - فعاليت كنند.

در ادامه اين بيانيه آمده است :" اسرائيل بايد دست از تهديد همسايگان خود با تسليحات هسته اي بردارد و در عوض با تضمين حقوق برابر فلسطنيان و حق بازگشت آنها به خانه ها  و زادگاه  اصلي خودشان در مسير صلح گام بردارد.

به گزارش مهر كنفرانس ساليانه ايپك كه يكي از مهمترين وقايع اين لابي صهيونيستي به شمار مي رود يكي از مهمترين نشست هاي اين لابي براي سيسات گذاري در زمينه رابطه آمريكا و اسرائيل نيز به شمار مي رود و هر ساله در آن شخصيت هاي بسيار مهم آمريكا و اسرائيل از جمله نخست وزير اسرائيل و رئيس جمهور آمريكا سخنراني مي كنند.

اين نشست امسال از 5 مارس الي 7 مارس برگزاري خواهد شد و گفته شده است كه در آن " ديك چني" معاون رئيس جمهور و "جان بولتون" سفير آمريكا در سازمان ملل كه خود  از وابستگان به اين لابي صهيونيستي است سخنراني خواهندكرد.

"بوش در كنفرانس ساليانه ايپك"

معرفي ايپك:

ايپك يا كميته امورعمومي آمريكا-اسرائيل كه بيش از50 سال است كه براي كسب حمايت آمريكا از اسراييل دركنگره اين كشور فعاليت مي كند درراستاي بهبود هرچه بيشترروابط واشنگتن -تل آويو درحوزه نظامي، اقتصادي، علمي و همكاري فرهنگي تلاش مي كند. بزرگترين تلاش سياسي اين لابي صهيونيستي كه هر ساله براي حمايت از رژيم صهيونيستي را برگزار مي كند.

كنفرانس سالانه كميته:
ايپك سالانه يك كنفرانس برگزارمي نمايد‌ كه درآن به تعيين خط ‌مشي كلي كميته مي‌پردازد و عمدتاً دستور كار اين كنفرانس پيرامون ايران مي باشد.

اين خط ‌مشي‌ها با جلسات و برنامه -‌هاي آموزشي توام است. اعضاء شركت‌كننده دركنفرانس كه تقريباً 2 الي 3 روز به طول مي‌انجامد و معمولاً محل آن در واشنگتن  است ازمناطق مختلف هستند ولي اين كنفرانس چه دركاپيتال هيل باشد چه درهر جاي ديگر موضوع آن به تحولات منطقه خاورميانه و سياست خارجي آمريكا در قبال اسراييل مربوط مي‌شود و در بيشتر مواقع  رئيس جمهور آمريكا و نخست وزير رژيم صهيونيستي يكي از سخنرانان مهم آن هستند كه در آن رئيس جمهور آمريكا هر سال تعهد ايالات متحده را براي حمايت از اسرائيل اعلام مي كند.

دستور كار كنفرانس:
ايپك هر سال براي نشست خود دستور كاري را تعريف مي كند كه دستوركارآخرين كنفرانس ساليانه ايپك بيشتر حول محور حمايت از اسراييل بود. اين محفل صهيونيستي درنشست گذشته خود شعار "راه ايران به سوي بمب هسته‌اي" را بعنوان استراتژي تبليغاتي خود براي سال 2005 اعلام كرد و با برنامه پيشرفته چند رسانه اي (مولتي مديا) تحت عنوان :" چگونه ايران تسليحات هسته اي مي سازد و چگونه مي توانيم از دستيابي ايران به تسليحات هسته اي جلوگيري كنيم" درصدد بر آمد تا پيرامون برنامه هاي هسته اي ايران به بينندگان و بازديدكنندگان اطلاع رساني كند.

البته بر اساس اخباري كه پيشتر منتشر شده است دستور كار كنفرانس آتي، پيرامون تهديد ايران و اظهارات محمود احمدي نژاد درباره رژيم صهيونيستي خواهد بود.

نكته اي كه در اينجا مطرح مي شود اين است كه تا چه ميزان و به چه شيوه اي ابن لابي در تصميم گيري آمريكا تاثير دارد.

نقش كميته در فرايند تصميم گيري در آمريكا:
يكي ازروشهاي كميته درفرايند تصميم گيري اين است كه از طريق گروههائي موسوم به "پك"ها در سراسر ايالات متحده  به سياستمداران بطورغير مستقيم كمك نمايد، درصورتي كه نماينده اي اظهارمخالفتي نمايد آن را در سطح وسيعي به اطلاع جوامع يهودي مي رساند تا وي را تحت فشار قرار دهد. روش ديگري كه كميته در پيش مي گيرد استفاده از فشارهاي عاطفي و رواني است و با ذكر مصائب گذشته يهوديان و عنوان نمودن اين مسئله كه اين تصميم عواقب خطرناكي براي يهوديان دارد فرد را تحت فشار قرار مي دهند.
ايپك در موارد گوناگون براي ديدارها و ملاقاتهاي اعضاء كنگره، فهرستي كامپيوتري تهيه كرده و از آن به عنوان نقطه ضعف استفاده مي كند و در صورت مخالفت افراد مذكور با اسراييل، در انتخابات بعدي از آنان حمايت نمي كند.

عملكرد كميته در قبال جمهوري اسلامي ايران:

يكي از اولويت هاي اين كميته مقابله با ايران و كمك به نمايندگاني است كه در واشنگتن عليه جمهوري اسلامي ايران فعاليت مي كنند و براي اين منظور برنامه هاي گوناگوني در دست دارد.

مهمترين فعاليت هاي ايپك در ارتباط با جمهوري اسلامي ايران بشرح زير است:
1- قطع جريان تكنولوژي موشكي ايران از طريق تحريم كمپانيهاي خارجي
2- تحريم سرمايه گذاري در بخش نفت و گاز
3- فشار بر روسيه به خاطرهمكاري با ايران
4- فشار بر دولت آمريكا درخصوص نحوه رفتار با ايران يعني دولت آمريكا بايد تا زماني كه ايران سياست خود را تغيير نداده ايران را تحت فشار قرار دهد.

کد خبر 292234

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha