به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از النشره، «گنادی گاتیلوف» معاون وزیر خارجه روسیه اعلام کرد: روسیه خواستار آغاز مذاکرات سیاسی میان طرف های درگیر در این کشور شده است.
وی در ادامه بر لزوم اتخاذ راهکار سیاسی برای حل بحران خونین سوریه که بیش از چهار سال است به طول انجامیده و منجر به کشته شدن شمار زیادی از انسان ها شده است تاکید کرد.
گاتیلوف تصریح کرد: باید هرچه زودتر مذاکرات سیاسی میان طرف های درگیر در سوریه برای حل بحران این کشور آغاز شود.
معاون وزیر خارجه روسیه گفت: جامعه جهانی جهت مقابله با تروریسم باید با دمشق همکاری داشته باشد.
وی گفت: مشخص است که ائتلاف بین المللی ضد داعش به رهبری آمریکا در حملات هوایی خود علیه داعش با مسئولان عراقی هماهنگی انجام می دهد اما متاسفانه ما شاهد این مساله در سوریه نیستیم.
گاتیلوف اظهار داشت: اگر ائتلاف ضد داعش با دمشق نیز وارد تعامل و هماهنگی شود جنگ علیه تروریسم فعالانه تر و نتیجه بخش خواهد بود.
نظر شما