به گزارش خبرنگار مهر، مراسم بازگشایی مدارس صبح چهارشنبه همزمان با سراسر کشور در لرستان و در آموزشگاه خدیجه کبری با حضور معاون وزیر آموزش و پرورش، مدیرکل آموزش و پرورش استان لرستان، نماینده ولی فقیه در استان لرستان، استاندار لرستان، فرماندار خرم آباد، معلمان و دانش آموزان برگزار شد.
بر اساس این گزارش، گودرز کریمی فر مدیرکل آموزش و پررش استان لرستان در این مراسم با اشاره به اینکه آموزش و پرورش بزرگترین فصل مشترک حاکمیت و ملت است، اظهار داشت: امروز مدارس لرستان با حضور ۳۲۰ هزار دانش آموز بازگشایی می شود.
وی با بیان اینکه امسال ۳۰ هزار فرهنگی در قالب چهار هزار و ۲۰۰ آموزشگاه به آموزش تعلیم و تربیت دانش آموزان مشغول می شوند، تصریح کرد: دانش آموزان لرستانی در ۱۵ هزار کلاس درس و در ۲۵ منطقه و شهرستان استان به فراگیری علم مشغول می شوند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان لرستان با تاکید بر اینکه از شش ماه پیش برنامه ریزی لازم برای آغاز تحصیلی صورت گرفته بود، افزود: در قالب پنج کمیته ساماندهی نیروی انسانی، تعمیر و تجهیز، تبلیغ و توجیه، تایید صلاحیت و ارزیابی برنامه های لازم برای ورود به سال تحصیلی جدید صورت گرفته است.
کریمی فر با اشاره به اینکه امروز هیچ معلم بون ابلاغ و دانش آموز بدون معلم در استان وجود ندارد، گفت: کمک سرانه آموزشی در شهریورماه به حساب مدارس استان واریز شده است.
وی اظهار امیدواری کرد که مهری مطلوب و بانشاط در مدرسه ای بانشاط داشته باشیم.
نظر شما