پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱ مهر ۱۳۹۴، ۲۲:۵۱

مراسم دعای عرفه در مصلای الغدیر خرم آباد برگزار شد

مراسم دعای عرفه در مصلای الغدیر خرم آباد برگزار شد

خرم آباد - مراسم دعای عرفه با حضور گسترده مردم در مصلای الغدیر شهر خرم آباد برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، مراسم معنوی دعای عرفه عصر امروز چهارشنبه با حضور جمعی از مسئولان استانی و شهرستانی در مصلای الغدیر شهر خرم آباد برگزار شد.

در این مراسم ضمن قرائت دعای عرفه، مراسم مداحی و مرثیه خوانی با حضور گسترده مردم مومن و ولایتمدار خرم آباد برگزار شد.

حجت الاسلام سعید مهدوی امین مدیر کل تبلیغات اسلامی لرستان عصر چهارشنبه در حاشیه این مراسم در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به برگزاری مراسم دعای عرفه در محل مصلای الغدیر مرکز لرستان اظهار داشت: دعای عرفه همان گونه که از اسمش پیداست باعث معرفت و عرفان انسان می شود.

وی با اشاره به اینکه دعای عرفه توسط امام حسین(ع) که یکی از بزرگترین شخصیت های دینی و اعتقادی است قرائت شده و به ما رسیده است عنوان کرد: در مراسمی مانند حج و در روزی به نام عرفه که همه حجاج در صحرای بزرگ عرفات جمع می شوند احساس می شود که باید این گونه دعا و مناجاتی با خداوند صورت بگیرد که کسی جز امام حسین(ع) نمی توانست حق این روز را ادا کند چراکه هرآنچه دین و مسلمانان دارند از وجود با برکت ایشان است.

مدیرکل تبلیغات اسلامی لرستان با بیان اینکه مضامین دعای عرفه را هر شخصی نمی تواند تفسیر و تحلیل کند، ادامه داد: دعای عرفه حرف دل است و آنچه که ما توان گفتنش را نداریم از زبان معصومین(علیهم السلام) ادا می شود.

حجت الاسلام مهدوی امین با اشاره به اینکه این گونه سخنانی که در دعای عرفه آمده از یک بشر عادی برنمی آید و برگرفته از وحی است، تصریح کرد: خدا را شاکریم که امروزه این گونه مراسمات و مناسک در کشور ما جاری شده و مردم از ما برگزاری این گونه مراسمات را می خواهند و سیل جمعیت در این گونه ایام به سمت مساجد و مصلاها و... جاری می شود.

وی با اشاره به اینکه دعای عرفه افتخار شیعیان است، افزود: شیعه خود را در این گونه مراسمات نشان می دهد و باید با استفاده از این مناسک مساجد را رونق ببخشیم.

مدیر کل تبلیغات اسلامی لرستان با اشاره به حضور گسترده مردم در مراسم دعای عرفه مصلای الغدیر خرم آباد عنوان کرد: همچنین مراسم دعای عرفه در دانشگاه ها، گلزار شهدا، و... برگزار شد.

حجت الاسلام مهدوی امین عنوان کرد: همچنین دعای عرفه در هفت مسجد شهر خرم آباد با جمعیت بالای هزار نفر برگزار شد.

بنابر این گزارش مراسم دعای عرفه مصلای الغدیر خرم آباد از سیمای مرکز لرستان به طور مستقیم پخش شد تا افرادی که نتوانستند در این برنامه حضور یابند از طریق تلویزیون این دعا را قرائت کنند.

کد خبر 2923294

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha