پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲ مهر ۱۳۹۴، ۱۰:۵۰

عضو شورای شهر همدان:

بافت‌های تاریخی با ارزش همدان ناشناخته مانده است

بافت‌های تاریخی با ارزش همدان ناشناخته مانده است

همدان - عضو شورای شهر همدان بابیان اینکه اجلاس اوراسیا سبب معرفی قدمت و تمدن شهر همدان می‌شود، گفت: بافت‌های تاریخی واجد ارزش همدان ناشناخته است.

به گزارش خبرنگار مهر، علی رحیمی فر صبح پنجشنبه در حاشیه بازدید از دبیرخانه هشتمین اجلاس بین‌المللی رشد توسعه شهری و حفاظت بافت تاریخی در حوزه اوراسیا اظهار داشت: از سال ۲۰۰۳ تا ۲۰۱۰ میلادی موسسه معماری ژاپن با همکاری دانشگاه‌های مطرح و موسسه‌های مرتبط نسبت به برگزاری هفت دوره اجلاس در حوزه مسائل شهری و تاریخی در حوزه اوراسیا اقدام کرده است.

وی با اشاره به اینکه آخرین دوره این همایش در استامبول ترکیه برگزارشده است، افزود: هشتمین دوره اجلاس در دو بخش ۱۵ روزه و دور روزه در شهرهای همدان و تهران برگزار می‌شود.

رحیمی فر عنوان کرد: برگزارکننده این رفورم، موسسه پژوهشگران مقاوم‌ساز ایران اسلامی و به میزبانی شهرداری همدان و همکاری دانشگاه بوعلی سینا است که از ظرفیت این اجلاس می‌توان برای بافت‌های تاریخی همدان استفاده کرد.

وی عنوان کرد: تمامی متخصصان در این اجلاس در ۱۵ روز به بحث و بررسی تخصصی در خصوص بافت تاریخی شهر همدان پرداخته و در پایان نتایج آن را در قالب گزارش‌های تخصصی در همایش دوروزه‌ای که در شهر تهران و به میزبانی دانشگاه علم و صنعت برگزار می‌شود، ارائه می‌دهند.

رئیس کمیسیون فنی و عمرانی شورای شهر همدان بیان کرد: هدف از برگزاری این اجلاس معرفی بافت تاریخی و واجد ارزش شهر همدان به مردم دنیا از طریق انعکاس اخبار و گزارش‌های این اجلاس بوده که به رونق این بافت‌ها و جذب توریسم بسیار کمک می‌کند.

وی عنوان کرد: ۹۰ استاد در حوزه‌های مرتبط با مسائل معماری و شهرسازی از کشورهای مختلف دنیا در این اجلاس شرکت کرده و به‌صورت روزانه به بازدید و بررسی میدانی بافت‌های قدیمی و تاریخی شهر همدان می‌پردازند .

عضو شورای شهر همدان اظهار داشت: برگزاری این رفورم بستر بسیار مناسبی برای معرفی شهر همدان، تمدن و قدمت این شهر به متخصصان است.

رحیمی فر بیان کرد: بافت‌ها و مراکزی در شهر همدان وجود دارد که واجد ارزش بوده و حتی برای برخی از مردم همدان نیز گمنام است و باید سازمان‌های متولی ازجمله شهرداری و میراث فرهنگی با مطالعات کامل و جامع تمامی بافت‌های تاریخی شهر را شناسایی و با مدیریت و تدبیر خاصی مسیر این اجلاس را هدایت کنند.

وی عنوان کرد: خروجی این اجلاس باید به بهترین شکل ممکن شهر همدان را به‌عنوان یک شهر با تمدن و سابقه مدنیت بی‌نظیر به دنیا معرفی کند چراکه این ظرفیت در همدان وجود دارد.

رئیس کمیسیون فنی و عمرانی شورای شهر همدان تأکید کرد: امروزه در بسیاری از زمینه‌ها تبلیغات بسیار مؤثر و تأثیرگذار خواهد بود و در رشد و ارتقا کمی و کیفی شاخه‌های مختلف صنعت نقش بسزایی دارد.

هشتمین اجلاس بین‌المللی رشد و توسعه شهری و حفاظت بافت تاریخی در حوزه اوراسیا از ۲۸ شهریور در همدان آغازشده و تا هشتم مهرماه امسال ادامه دارد.

کد خبر 2923416

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha