پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۳ مهر ۱۳۹۴، ۴:۳۷

اشتون کارتر:

امکان همکاری آمریکا و روسیه در سوریه وجود دارد

امکان همکاری آمریکا و روسیه در سوریه وجود دارد

وزیر دفاع آمریکا از آمادگی کشورش برای همکاری با روسیه در بحران سوریه خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه، «اشتون کارتر» وزیر دفاع آمریکا امکان همکاری نظامی واشنگتن-مسکو برای پایان دادن به بحران سوریه را دور از ذهن ندانست. وی طی اظهاراتی گفت اگر روسیه به دنبال راه حل سیاسی و نه فقط مقابله با مخالفان «بشار اسد» باشد، دو کشور می تواند راه هایی برای همکاری بیابند.

کارتر در ادامه مدعی شد: اما اگر تلاش ها در راستای ریختن نفت به روی آتش جنگ در سوریه باشد، این رویکرد سازنده نخواهد بود. این در حالی است که روسیه بارها بر لزوم حل بحران سوریه از طریق مذاکره و نه نظامی تاکید کرده است.

جمعه گذشته و برای اولین بار پس از آغاز بحران اوکراین، وزرای دفاع روسیه و آمریکا درباره بحران سوریه با یکدیگر گفتگو کردند. بنا بر اعلام پنتاگون دو طرف در این تماس تلفنی روی مکانیسم های موجود برای کاهش درگیری ها در سوریه و عملیات موثر علیه داعش بحث و تبادل نظر کردند.

طبق بیانیه وزارت دفاع آمریکا، در این گفتگوی تلفنی ۵۰ دقیقه ای بین «اشتون کارتر» وزیر دفاع آمریکا و «سرگئی شویگو» همتای روسش دو طرف راهکارهای موجود در این زمینه را بررسی کردند.

کد خبر 2923749

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha