به گزارش خبرنگار مهر، در این راهپیمایی که پیش از ظهر امروز انجام شد، مردم همیشه در صحنه یزد با اجتماع خود و سر دادن شعارهایی، بیکفایتی و بیتدبیری آلسعود را محکوم کرده و خواستار اداره شورایی حرمین شریفین شدند.
مردم با سر دادن شعارهای «مرگ بر آلسعود»، «مرگ بر آمریکا» و «مرگ بر اسرائیل»، جنایات صورت گرفته و بیتدبیریهای عمدی را حاصل حمایتهای آمریکا از رژیم دیکتاتور آلسعود اعلام کردند.
در این اجتماع ضد سعودی، اقشار مختلف مردم از جمله کسبه و بازاریان، دانشجویان، هنرمندان، ورزشکاران و اقشار مختلف جامعه بسیج حضور داشتند.
شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در این مراسم با صدور بیانیهای ضمن محکوم کردن جنایات و بیکفایتیهای رژیم دیکتاتور آلسعود، خواستار همسویی مسلمین جهان در مقابله با ضمن آلسعود شد.
در این بیانیه همچنین بر اداره کردن حرمین شریفین به صورت شورایی تاکید و عنوان شد: حرمین شریفین باید از چنبره آل سعود خارج شود.
نظر شما