پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۶ مهر ۱۳۹۴، ۱۴:۵۲

تکه‌ای از خاک بلوچستان به خانه هنرمندان می‌آید

تکه‌ای از خاک بلوچستان به خانه هنرمندان می‌آید

نمایشگاه عکسی از آثار هادی مختاریان با عنوان «زندگی به روایت خاک» جمعه ۱۰ مهرماه ساعت ۱۷ در نگارخانه نامی خانه هنرمندان ایران افتتاح می‌شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، آثار نمایشگاه «زندگی به روایت خاک» مربوط به پروژه‌ سوادآموزی برای بچه‌های منطقه‌ای در بلوچستان است. هادی مختاریان، عکاس خبری و از اهالی مطبوعات و عضو جمعیت دفاع از کودکان کار و خیابان است که در این پروژه در کنار کار در زمینه سوادآموزی، برای بچه‌های کپرنشین در ۷۵ کیلومتری چابهار، پروژه عکاسی از این بچه‌ها را نیز پیگیری کرده است.

به گفته این عکاس مطبوعاتی، در این منطقه آب، برق و گاز وجود ندارد در حالی که حرف اول زندگی را در چنین منطقه‌ای آب می‌زند، در نتیجه به این دلیل نام این نمایشگاه «زندگی به روایت خاک» گذاشته شده است.

در این نمایشگاه ۳۶ عکس رنگی ۱۰۰ در ۷۰ به نمایش درمی‌آید که همگی به صورت همت عالی و به نفع کودکان همان منطقه در بلوچستان به فروش گذاشته خواهند شد.

هادی مختاریان متولد سال ۱۳۵۴ است و تاکنون ۳ نمایشگاه انفرادی در ایران و دو نمایشگاه انفرادی در خارج از کشور برگزار کرده است. وی هدف از نمایش آثار خود در خانه هنرمندان ایران را دیده شدن هر چه بیشتر این آثار به دلیل سوژه‌های خاص‌شان می‌داند که باعث آشنایی مخاطبان با این موضوعات در جامعه می‌شود.

این نمایشگاه تا ۱۶ مهرماه ادامه خواهد داشت و علاقه‌مندان می‌توانند برای دیدن و خرید از این نمایشگاه به نشانی خیابان آیت‌الله طالقانی، خیابان شهید موسوی شمالی، باغ هنر، خانه هنرمندان ایران مراجعه کنند.

کد خبر 2926796

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha