پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۸ مهر ۱۳۹۴، ۶:۵۴

قائم مقام سازمان دانش آموزی خبر داد؛

اعزام ۱۰۰ هزار دانش آموز و مربی فرهنگی به عتبات

اعزام ۱۰۰ هزار دانش آموز و مربی فرهنگی به عتبات

قائم مقام سازمان دانش آموزی کشور از اعزام ۱۰۰ هزار دانش آموز و مربی فرهنگی به عتبات عالیات خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، داوود روستایی قائم مقام معاون وزیر آموزش و پرورش در سازمان دانش آموزی با اعلام این خبر، گفت: با توجه به تأکید رئیس سازمان دانش آموزی مبنی بر اینکه این سازمان باید به یک سازمان مولد در حوزه فرهنگ تبدیل شود، برهمین اساس در راستای تقویت بنیه حماسی و روحیه انقلابی دانش آموزان و مربیان به دنبال ساماندهی و سازماندهی گسترده اردوها و کاروان های زیارتی عتبات عالیات هستیم.

وی افزود: در هیئت امنای سازمان دانش آموزی به ریاست وزیر آموزش و پرورش مصوب گردید که یک صد هزار نفر از دانش آموزان و مربیان فعال در حوزه دانش آموزی به عتبات عالیات اعزام شوند.

روستایی با بیان اینکه مرحله اول این اعزام از ۱۳ مهرماه شروع و تا پایان آذرماه سال جاری ادامه دارد بیان کرد: آن دسته از مربیان و دانش آموزانی که در حوزه های دانش آموزی فعالیت های چشمگیری داشته اند در مرحله اول انتخاب و اعزام می شوند.

وی در ادامه گفت: با مدیریت دانش­ آموزان پیشاهنگ پیشتاز و فرزانه سازمان دانش آموزی، موکب های پذیرایی از زائران اربعین امام حسین(ع) در مرز مهران و چذابه و موکب هایی هم در داخل عراق برای اسکان و پذیرائی از زائران اربعین حسینی تدارک دیده شده است.

قائم مقام سازمان دانش آموزی در پایان افزود: تمامی دانش آموزان و مربیان علاقمند می توانند از طریق سازمان دانش­آموزی شهرستان خود برای اعزام به عتبات عالیات ثبت نام بعمل آورند.

کد خبر 2928124

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha