پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۳۰ بهمن ۱۳۸۴، ۲۱:۴۱

روزنامه تشرين:

سفير آمريكا در لبنان براي سرنگوني اميل لحود تلاش مي كند

يك روزنامه سوري، سفير آمريكا در لبنان را به تلاش براي سرنگوني اميل لحود رئيس جمهوري لبنان و مداخله در امور اين كشور متهم كرد.

به گزارش خبرگزاري مهر روزنامه سوري "تشرين" درشماره  امروز خود با اعلام اين مطلب افزود: درچارچوب سياست آمريكايي - اسرائيلي "جفري فلتمان" سفير آمريكا در بيروت يك اتاق عملياتي براي مديريت و سازماندهي حملات عليه رئيس جمهوري لبنان و مقاومت ملي لبنان (حزب الله ) ايجاد كرده است.

به نوشته اين روزنامه،  اين تحرك آمريكا با همكاري گروه لبناني موسوم به 14 مارس متشكل از شخصيت هاي لبناني مخالف با سوريه صورت گرفته است.

تشرين، سفير آمريكا در لبنان را به دخالت در امور داخلي كرده كشورها متهم كرده و نوشت : سفير آمريكا در اين زمينه با يك تيم 200 نفره از عناصر سازمان جاسوسي رژيم اسرائيل كه هم اكنون در لبنان به سر مي برند، همكاري و هماهنگي مي كند.

گروه 14 مارس به عنوان گروه مخالف سوريه درلبنان اخيرا به اميل لحود رئيس جمهوري اين كشوريك ماه فرصت داد تا از مقام خود كناره گيري كند.

روز گذشته نيز منابع دفتر اميل لحود رئيس جمهوري لبنان از تلاشهاي ژاك شيراك رئيس جمهوري فرانسه براي سرنگوني لحود خبر دادند.

کد خبر 292816

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha