پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۸ مهر ۱۳۹۴، ۱۳:۰۲

دبیر انجمن راینولوژی ایران:

عمل زیبایی تعرفه ندارد/ وزارت بهداشت نباید دخالت کند

عمل زیبایی تعرفه ندارد/ وزارت بهداشت نباید دخالت کند

دبیر انجمن راینولوژی ایران معتقد است که عمل زیبایی در هیچ کجای دنیا تعرفه ندارد و بنابراین، وزارت بهداشت نیز نباید در تعیین تعرفه های جراحی زیبایی مداخله کند.

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر ابوالحسن قیصری در نشست خبری پنجمین کنگره بین المللی راینولوژی ایران که قرار است از ۲۲ تا ۲۴ مهر ماه جاری در مرکز همایش های رازی برگزار شود، از تعیین تعرفه برای عمل زیبایی که تحت پوشش بیمه ها نیست، انتقاد کرد و گفت: اعمال جراحی غیر درمانی بیمه یستند و شرکت های بیمه ای همواره در قراردادهایشان قید می کنند که جراحی پلاستیک غیر ضروری زیبایی و حتی برخی خدمات دندانپزشکی مشمول بیمه نیستند.

وی با انتقاد از وزارت بهداشت که برای عمل زیبایی تعرفه تعیین کرده است، افزود: متاسفانه دوستان وزارت بهداشت استدلال های ما را نمی پذیرند.

قیصری با بیان این تعیین تعرفه های عمل زیبایی ارتباطی با دولت ندارد و مداخله بخش دولتی در بخش خصوصی غیرقانونی است، گفت: در این نوع اعمال جراحی زیبایی، عرضه و تقاضا، تعیین کننده دستمزد جراح است.

دبیر انجمن راینولوژی ایران تاکید کرد: در جراحی زیبایی غیر درمانی، علم و هنر جراح است که تعیین می کند چقدر دستمزد از بیمار دریافت کند و بیمار خودش انتخاب می کند برای عمل زیبایی سراغ کدام جراح برود و چقدر هزینه بپردازد.

وی اظهارداشت: عمل زیبایی در دنیا تعرفه ندارد.

 

کد خبر 2928569

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha