علی اکبر صفی پور در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به مهمان ویژه مراسم افتتاح این نمایشگاه گفت: مراسم افتتاح این نمایشگاه نهم مهرماه ساعت ۱۰ صبح در سالن شمس تبریزی نمایشگاه بین المللی تبریز خواهد بود که وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی مهمان ویژه این مراسم است.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی ادامه داد: سیزدهمین نمایشگاه کتاب تبریز همراه با ششمین نمایشگاه کتاب دفاع مقدس، سومین نمایشگاه قرآن و سومین نمایشگاه رسانه های دیجیتال فردا در تبریز افتتاح می شود.
وی در خصوص تخفیف ارائه شده در این نمایشگاه گفت: با توجه به مقارن شدن برگزاری این نمایشگاه با فصل مدارس و دانشگاه ها همه ساله استقبال خوبی از سوی قشر دانش آموز و دانشجو از این نمایشگاه صورت می گیرد و امسال نیز با تخفیف ۲۰ درصدی در توزیع بن و تخفیف ۱۰ تا ۲۰ درصدی توسط خود ناشران شاهد استقبال بالای تمامی مردم از نمایشگاه خواهیم بود.
صفی پور با اشاره به هماهنگی های شکل گرفته با دیگر نهادهای مرتبط استان گفت: برای برگزاری این نمایشگاه هماهنگی های لازم با دیگر دستگاه ها صورت گرفته که امیدواریم امسال نیز همانند سال های قبل شاهد حضور پرشور مردم در این نمایشگاه از نهم تا سیزدهم مهرماه باشیم.
نظر شما