پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۹ مهر ۱۳۹۴، ۱۲:۵۵

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان:

خاندان آل سعود باید پاسخگوی این جنایت هولناک باشد

خاندان آل سعود باید پاسخگوی این جنایت هولناک باشد

گرگان - معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندارگلستان گفت: خاندان آل سعودباید پاسخگوی این جنایت هولناک باشدوامیدوارم دولتمردان سعودی سر عقل آمده و پیکر جانباختگان فاجعه منا را زودتر به کشور تحویل دهند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی استانداری گلستان، علی اصغر طهماسبی در گفتگویی با بخش خبر سیمای گلستان اظهار کرد: امسال ۱۳ کاروان شامل ۱۸۰۰ نفر از استان گلستان به مکه مکرمه و مدینه منوره اعزام شدند که اولین کاروان حجاج استان در تاریخ ۳ شهریور از فرودگاه گرگان به عربستان عزیمت نمودند.

وی ادامه داد: بازگشت حجاج به استان هم از ۶ مهر آغاز شد و تا کنون ۶ کاروان از حجاج به استان بازگشته اند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار تصریح کرد: در استان گلستان به محض اینکه از فاجعه منا مطلع شدیم، ستاد پیگیری ویژه ای به دستور دکتر صادقلو استاندار گلستان تشکیل دادیم و ضمن برگزاری چندین جلسه به همراه مسئولان عالی رتبه استان جهت دلجویی، به منزل جانباختگان این فاجعه رفتیم و با خانواده های داغدار این عزیزان دیدار کردیم.

طهماسبی یادآور شد: تنها درخواستی که خانواده های محترم حجاج جان باخته فاجعه منا از مسئولان داشتند، تحویل اجساد جانباختگان و تعیین تکلیف مفقودین این فاجعه بود که متأسفانه دولت عربستان سعودی تا این لحظه از همکاری با کشورهای آسیب دیده از این موضوع، سر باز زده است.

وی خاطرنشان کرد: تمام دست اندرکاران از رئیس جمهور محترم، معاونین، وزارت امور خارجه، وزارت کشور و بهداشت، همه پیگیر وضعیت انتقال پیکر جانباختگان فاجعه منا هستند و امیدواریم با سر عقل آمدن مسئولان سعودی هرچه زودتر این مهم میسر شود.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار در ادامه گفت: متأسفانه بیشتر تعداد جانباختگان بعد از استان خراسان رضوی متعلق به استان گلستان است.

وی افزود: ظهر چهارشنبه بازگشت کاروان کلته از گنبدکاووس را داشتیم که بیشترین تعداد جان باخته و مفقودی از این کاوران بود.

طهماسبی اظهار کرد: ما برای استقبال و دلجویی از کاروانهای حجاج در فرودگاه گرگان حاضر می شویم و شاهد هستیم که حجاج، اندوهگین و با چه روحیه پایینی وارد کشور و استان گلستان می شوند.

وی با بیان اینکه بیشترین تعداد جانباختگان از برادران و خواهران اهل سنت استان هستند، افزود: به محض ورود جانباختگان به استان ما تمامی تدابیر لازم را انجام داده ایم و به همین منظور تشیع پیکر متمرکزی در گرگان از بهداری سپاه نینوا تا چهارراه شدا(جنب امام زاده عبدالله) خواهیم داشت و پس از آن پیکرهای این عزیزان به شهرهای گنبدکاووس، بندرترکمن و گمیشان، جهت تشیع و خاکسپاری فرستاده خواهد شد.   

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب تدفین جانباختگان فاجعه منا را در گلزارهای شهدا بلامانع اعلام نموده اند، گفت: در صورت آمادگی و موافقت خانواده های جانباختگان ما این امکان را داریم تا پیکرهای این عزیزان را در گلزارهای شهدای استان تدفین کنیم اما در هر صورت خانواده های جانباختگان صاحب اختیار و انتخاب مکان تدفین عزیزان خود هستند.

طهماسبی در پایان خاطرنشان کرد: تمامی علمای شیعه و اهل سنت استان خواستار پیگیری و طرح موضوع در محافل بین المللی هستند و خاندان سفّاک آل سعود باید پاسخگوی این جنایت خود باشد.

کد خبر 2929292

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha