پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۰ مهر ۱۳۹۴، ۱۱:۲۸

جان گیلرمن کارگردان «آسمانخراش جهنمی» درگذشت

جان گیلرمن کارگردان «آسمانخراش جهنمی» درگذشت

جان گیلرمن، کارگردان بریتانیایی فیلم هایی چون «آسمانخراش جهنمی» و «مرگ در نیل» در ۸۹ سالگی درگذشت.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از بی بی سی، فیلم «آسمانخراش جهنمی» (Towering inferno) محصول ۱۹۷۴ با بازی پل نیومن، استیو مک کویین، ویلیام هولدن و فی داناوی برنده سه جایزه اسکار شده بود.

گیلرمن همچنین نسخه ای از فیلم «کینگ کنگ» را در سال ۱۹۷۶ ساخت که جف بریجز و جسیکا لانگ در آن بازی می‌کردند.

نیک ردمن، دوست آقای گیلرمن تایید کرده است که او روز یکشنبه در خانه‌اش در لس آنجلس درگذشته است.

جان گیلرمن در لندن از پدر و مادری فرانسوی به دنیا آمد و پیش از پیوستن به نیروی هوایی سلطنتی بریتانیا به دانشگاه کمبریج رفت.

او کارگردانی را در فرانسه و با ساخت فیلم های مستند آغاز کرد و در سال ۱۹۵۰ برای آموختن شیوه های فیلمسازی به هالیوود رفت.

«آسمانخراش جهنمی» که همچنان اثری کلاسیک در ژانر اکشن- درام- فاجعه محسوب می شود، درباره آتش سوزی در طبقه ۱۳۵ ام یک آسمانخراش است که در آن دو تن از بزرگ ترین ستاره های سینمایی آن زمان یعنی پل نیومن و استیو مک کویین بازی می کردند.

گیلرمن در سال ۱۹۷۸ اقتباسی از رمان «مرگ در نیل» نوشته آگاتا کریستی را کارگردانی کرد. او در سال ۱۹۸۰ جایزه فیلم بریتانیایی ایوینینگ استاندارد را برای همین فیلم دریافت کرد.

آخرین فیلم جان گیلرمن دنباله فیلم کینگ کنگ با عنوان «کینگ کنگ زندگی می کند» بود که آن را در سال ۱۹۸۶ ساخت.

کد خبر 2929755

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha