پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۱ مهر ۱۳۹۴، ۱۳:۲۵

فقط با ارز متقاضی؛

واردات کامیون مستعمل بلامانع شد

واردات کامیون مستعمل بلامانع شد

دفتر مقررات واردات و صادرات وزارت صنعت، معدن و تجارت، واردات کابین کامیون مستعمل، با هر نوع نشان تجاری و صرفا با ارز متقاضی را آزاد اعلام کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، دفتر مقررات واردات و صادرات وزارت صنعت، معدن و تجارت اعلام کرد: بر اساس تصمیمات اتخاذ شده در کمیته ماده یک آیین‌نامه اجرایی قانون مقررات صادرات و واردات و با توجه به بند (۳) ماده (۴۲) این آیین‌نامه ورود کابین کامیون مستعمل با هر نشان تجاری تحت ردیف ۸۷۰۷۹۰۳۰ تعرفه با رعایت سایر مقررات امکان‌پذیر خواهد بود.

بنابراین گزارش ورود و ترخیص کالاهای مستعمل از طریق بازارچه‌های مرزی مقدور نیست و همچنین، ورود این نوع کالاها صرفا با ارز متقاضی امکان‌پذیر است.

کد خبر 2930591

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha