پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۱ مهر ۱۳۹۴، ۱۴:۳۴

رئیس بنیاد بین‌المللی نهج‌البلاغه:

دستورات ارزشمند نهج‌البلاغه مورد غفلت قرار گرفته است

دستورات ارزشمند نهج‌البلاغه مورد غفلت قرار گرفته است

یزدـ رئیس بنیاد بین‌المللی نهج‌البلاغه با بیان اینکه در برخی کشورها شرایط اجرای اصول حکمرانی اسلامی بر اساس نهج‌البلاغه فراهم نیست، گفت: در برخی کشورها نیز دستورات آن مورد غفلت قرار گرفته است.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت‌الله سیدجمال الدین دین پرور، پیش از ظهر امروز در هفدهمین کنگره بین‌المللی نهج‌البلاغه ضمن تشریح ویژگی‌های حکومت اسلامی حق‌گرا و تعالی‌گرا از دیدگاه امام علی (ع) اظهار داشت: دیدگاه‌های حضرت علی (ع) در کتابی ارزشمند به نام نهج البلاغه گردآوری شده و خوشبختانه امروز در اختیار ما قرار گرفته است.

وی با اشاره به اینکه در بسیاری از کشورها، حتی کشورهای اسلامی، به این کتاب توجهی نشده و به رغم علم به ارزشمند بودن آن، تنها در کتابخانه‌ها خاک می‌خورد، افزود: اکنون حتی در بسیاری از کشورهای اسلامی، خاستگاه بسیاری از قوانین، مقررات و دستورات، قوانین غرب است.

دین پرور با بیان اینکه از زمان پیروزی انقلاب اسلامی ایران، پس از ۱۴۰۰ سال، شرایط اجرای قوانین حکومت علوی در کشور فراهم شده است، عنوان کرد: امام خمینی (ره) با تقوا، صبر و شجاعت، پایه‌های حکومت علوی را در کشور بنا نهاد و پس از آن نیز مقام معظم رهبری با بهره مندی از ویژگی‌هایی همچون تقوا، شجاعت، عدالت و خداترسی، این حکومت را ادامه دادند.

وی اظهار امیدواری کرد: در سایر کشورهای اسلامی و دیگر کشورهای دنیا نیز شرایط برای اجرای حکمرانی علوی فراهم شود زیرا با شرایطی که امروز در جهان حکمفرماست، تنها حکومت علوی می‌تواند راه نجات بشر باشد.

وی تصریح کرد: امروز حکومت علوی متکی بر حق ‌مداری و تعالی‌گرایی نیاز جامعه بشری است و مغفول ماندن از کتاب نهج ‌البلاغه و دستورات حکمرانی صحیح و تعالی‌گرا، سبب بروز این همه گرفتاری در دنیا شده است.

دین پرور با تاکید بر اینکه در ایران نیز مدیران باید تلاش کنند مفاد عهدنامه های حکومتی و توصیه های حضرت علی (ع) به مالک اشتر را به طور کامل اجرا کنند، بیان کرد: آنگونه که باید، مفاهیم کتاب اجرایی نشده و لازم است مدیران برای مدیریت علوی، در اجرای آن کوشا باشند.

هفدهمین کنگره بین ‌المللی نهج‌ البلاغه به میزبانی یزد در مسجد جامع کبیر یزد برگزار شد و ضمن ارائه مقالات برگزیده در قالب سخنرانی، نشان عالی نهج ‌البلاغه به فعالان عرصه علمی و هنری نهج‌ البلاغه نیز اعطا شد.

کد خبر 2930705

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha