حمید قبادی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به آخرین وضعیت اجرای طرح پرنیا (مرکز مد و لباس دانشگاهی) گفت: دانشکده هنر دانشگاه الزهرا (س) برای تکمیل طرح پرنیا با استفاده از سوابق این طرح در این دانشگاه، پیشنهادی را ارایه کرده که برمبنای آن طرح پرنیا کاربردی می شود.
وی افزود: طرح جدیدی که پیشنهاد شده، مبنی براین است که دیگر کار معطوف به دانشجو و دانشگاه نبوده و امکان ارتباط بین طراحان، تولید کنندگان و دانشگاه ایجاد شود.
دبیر کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور درباره اینکه آیا دانشگاههای دیگر نیز می توانند نمایشگاه دایمی مانند نمایشگاه پرنیا داشته باشند، افزود: دانشگاه الزهرا(س)، دانشگاه علم و فرهنگ و دانشکده شریعتی از دانشگاه هایی هستند که خود دراین زمینه مولد بوده و در حوزه طراحی و دوخت و لباس فعال هستند و کارگروه مد و لباس زمینه ارتباط مستقل این دانشگاه ها را با صنعت فراهم کرده است.
قبادی یادآورشد: دانشگاه هایی که همانند این سه دانشگاه خود در این زمینه مولد باشند، می توانند نمایشگاه راه اندازی کنند.
وی در ادامه به جشنواره ملی مد و لباس دانشجویی اشاره کرد و گفت:جشنواره ملی دانشجویی مد و لباس با محوریت دانشکده شریعتی برنامه ریزی شده و قرار است خروجی این جشنواره در دانشگاههای مختلف به نمایش گذاشته می شود.
وی ادامه داد: تا کنون طرح های زیادی به جشنواره ارسال شده و اکثر دانشگاهها در این زمینه فعال هستند و نتایج نهایی بعد از ایام محرم اعلام می شود.
دبیر کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور افزود: این جشنواره یک ماه آینده برگزار می شود.
به گزارش مهر، طرح پرنیا از سال ۹۱ کلید خورد و در سال ۹۳ اولین مرکز مد و لباس دانشجویی در دانشگاه الزهرا(س) به صورت آزمایشی راه اندازی شد، طرح پرنیا از جمله کارهای دانشجویی است که در آن نیازهای اولیه دانشجویان، کارمندان و اساتید دانشگاه تامین می شود.
نظر شما