پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۲ مهر ۱۳۹۴، ۱۵:۴۴

گزارش خبری:

فوتبال کردستان نیازمند چارت سازمانی و برنامه ریزی بهتر است

فوتبال کردستان نیازمند چارت سازمانی و برنامه ریزی بهتر است

سنندج – رئیس هیئت فوتبال استان کردستان گفت: در حال حاضر فوتبال کردستان نیازمند چارت سازمانی و برنامه ریزی بهتر برای استفاده از سرمایه های انسانی است.

به گزارش خبرنگار مهر، رضا رحمانی ظهر یکشنبه  درمجمع انتخابات هیات فوتبال استان کردستان اظهار داشت: استان کردستان دارای بازیکن، مربی و داور خوب دارد و داری ظرفیت های ویژه ای در این حوزه است.

وی افزود: متاسفانه نبود اسپانسر و حامی مناسب ورزشی در کردستان بزرگترین مانع توسعه و شکوفایی ورزش استان است.

رئیس هیات فوتبال استان کردستان بیان کرد: عدم استفاده از نیروهای کارآمد در شهرستان ها هم یکی دیگر از معظلات حوزه فوتبال استان است که باید از ایده های نو و نیروهای کارآمد در راستای توسعه فوتبال استفاده کرد.

رحمانی یادآور شد: هیات فوتبال استان متعلق به همه شهرستان ها است و باید به طور مساوی در تمامی شهرستان ها فعالیت داشته باشد.

وی ادامه داد: در حال حاضر شهرستان سنندج هیچ گونه هیاتی ندارد و این امر باث ایجاد شبهه در هیات های شهرستانی شده است که هیات استان متعلق به شهرستان سنندج است.

رئیس هیات فوتبال استان کردستان گفت: نبود نظارت کافی بر مدرسه فوتبال هم باعث شده که رده های سنی پایه مورد توجه قرار نگیرند و همین امر توانسته ورزش فوتبال استان را به حاشیه براند.

رحمانی اظهار داشت: داوران و مربیان استان هیچ امنیت کاری ندارند و با کمترین درآمد در راستای توسعه و شکوفایی فوتبال کردستان گام بر می داند.

وی افزود: تشکیل کیته پیشکسوتان، تعامل با آموزش و پرورش، تعامل با شهرداری و شوراهای شهر در روستاها امری ضروری است و انتظار می رود با اجرای این برنامه هیات فوتبال استان بتواند در آینده نزدیک بستر توسعه ورزش استان را فراهم کند.

در ادامه این جلسه یکی دیگر از نامزدهای مجمع انتخابات فوتبال استان بیان کرد: یکی از فاکتورهای ورزشکار اخلاق است و متاسفانه در فوتبال بی اخلاقی حاکم شده و این امر نیازمند بازنگری است.

محمد اصلانی یادآور شد: ورزشکار الگو است و باید با اخلاق و دانش خود بتواند بسترهای توسعه ورزش را فراهم کند.

یکی دیگر از نامزدهای مجمع انتخابات هیات فوتبال کردستان در این جلسه ادامه داد: راه اندازی سایت هیات فوتبال، جذب اسپانسر، حذف مسابقات مجتمعی، توجه به فوتسال و فوتبال بانوان و اختصاص سالن ویژه به بانوان ضروری است.

بهزاد ساعدی گفت: فوتبال کردستان نیازمند حمایت های مالی و برنامه ریزی متناسب با شرایط در تمامی شهرستان ها است.

کد خبر 2931788

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha