پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۲ مهر ۱۳۹۴، ۱۵:۳۵

۶۰ هزار نفر خیر در حوزه سلامت کشور فعالیت دارند

۶۰ هزار نفر خیر در حوزه سلامت کشور فعالیت دارند

مشهد- دبیر کل مجمع خیرین سلامت کشور از فعالیت بیش از ۶۰ هزار نفر خیر در حوزه سلامت کشور خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، سید رضا نیری صبح امروز در نشست خبری همایش ملی سلامت که در تالار اجتماعات ساختمان قریشی مشهد برگزار شد اظهار کرد: در رابطه با تعداد خیرین و میزان کمک‌های آن‌ها نمی‌توان آمار دقیقی از خیران ارائه داد زیرا علاوه بر این ۶۰ هزار نفر افرادی با کمک‌های اندک و در حد توانشان و نیز خیرینی با کمک‌های میلیاردی این مجمع را یاری می‌کنند.

وی همچنین از برگزاری نخستین همایش ملی  تجلیل از خیران سلامت در مشهد مقدس خبر داد.

دبیر کل مجمع خیرین سلامت کشور گفت: همایش تجلیل از خیرین حوزه سلامت ۱۴ مهرماه در مشهد برگزار می‌گردد و طی آن از ۴۰۰ خیر برگزیده کشور تجلیل خواهد شد.

نیری ادامه داد: این مراسم در روزهای ۱۴ و ۱۵ مهر با حضور وزیر بهداشت و جمعی از مسئولین استانی و نیز خیرین  در تالار ابن‌سینا مشهد برگزار می‌گردد و از هر استان در حدود ۱۱ خیر در این مراسم حضور دارند.  

وی بابیان اینکه مشارکت خیرین در کشور همواره قابل‌توجه و اثربخش بوده است افزود: برای ایجاد انسجام و یکپارچگی و هزینه شدن کمک‌های خیرین در امور اولویت‌دار مجمع خیرین کشور شکل‌گرفته است که نهادی پویا است.

نیری در رابطه با فعالیت این نهاد توضیح داد: مجمع خیرین سلامت کشور در سال ۱۳۸۸ تشکیل شد و در سال ۱۳۹۰ نیز هیات مدیره رسماً انتخاب شدند و در ماه آینده نیز انتخابات دور سوم این مجمع برگزار می‌گردد.

دبیر کل مجمع خیرین سلامت کشور ادامه داد: درگذشته اقدامات خیرین در حوزه سلامت به‌صورت فردی بود اما در حال حاضر با تشکل ایجادشده در این حوزه اقدامات هدفمند‌می شوند و کمک‌های خیرین در امورات مهم هزینه می‌شوند.

مشهد با کمبود تخت بستری روبرو است

وی تأکید کرد: در مشهد کمبود شدید تخت آی. سی. یو داریم و بیماران برای استفاده از این تخت‌ها روزهای زیادی انتظار می‌کشند و این در حالی است که سالانه ۲۵ میلیون زائر داخلی و دو میلیون زائر خارجی به مشهد سفر می‌کنند و اغلب آنان بیمارانی هستند که نیاز به درمان دارند.

نیری با اشاره به اینکه بیمارستان‌های مشهد جوابگوی نیاز بیماران نیست ادامه داد: مراجعه زائرین به مراکز درمانی مشهد نیز بار اضافی را به بخش‌های درمان ایجاد کرده است و ازاین‌رو خیرین زیادی با آگاهی از ین امر مراکز دیالیز را در حاشیه شهر مشهد ایجاد کرده‌اند.

خیران خراسان رضوی ۷۸۰ میلیارد ریال در حوزه سلامت کمک کردند

دبیر مجمع خیرین سلامت خراسان رضوی نیز گفت: خیرین خراسان رضوی طی سه سال گذشته ۷۸۰ میلیارد ریال کمک کردند که از این میزان ۱۷۰ میلیارد ریال به احداث بیمارستان‌ها و مراکز درمانی تعلق‌گرفته است.

دکتر مرتضی احتشام فر بیان کرد: تعداد پنج هزار نفر در خراسان رضوی در حوزه سلامت فعالیت دارند که این آمار جدا از کمک‌هایی است که نیکوکاران به‌صورت موردی دارند.

وی بیان کرد: این مجمع از سال ۱۳۸۸ فعالیت خود را آغاز کرده و تاکنون مجمع خیرین سلامت علاوه بر مشهد در ۹ شهرستان استان دایر شده است.

وی بیان کرد: در حال حاضر مجمع خیرین سلامت در شهرهای قوچان، کاشمر، فریمان، خلیل‌آباد، باخرز، خواف، محولات، بردسکن و تربت جام دایر است.

احتشام فر همچنین از راه اندازی تشکل خیرین بانوان استان خراسان رضوی در حوزه سلامت خبر داد و گفت: این تشکل نیز خدمات شایسته ای داشته است.

کد خبر 2931796

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha