پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۲ مهر ۱۳۹۴، ۱۵:۵۶

مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی اصفهان:

کارگران نیازمند کار شایسته هستند

کارگران نیازمند کار شایسته هستند

اصفهان - مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان گفت: کارگران ما نیازمند کار شایسته هستند که کار شایسته به کاری گفته می‌شود که کاری مولد، با امنیت شغلی بالا و حافظ کرامات انسانی باشد.

به گزارش خبرنگار مهر، غلامعلی قادری ظهر یکشنبه در کارگاه آموزشی قوانین کار در کشورها اظهار داشت: قراردادهای فعلی کار از یک نظر مورد انتقاد تشکل‌های کارگری است و ممکن است اثراتی روی کاهش بهره‌وری داشته باشند و از طرفی سامان‌دهی قراردادهای کار از خواسته‌های دیرینه کارگران است.

وی تاکید کرد: صدور بخشنامه‌های ۴۲ گانه صادره از معاونت روابط کار وزارتخانه بخشی از اقدامات دولت برای زمینه سازی در راستای گسترش کار شایسته است، البته نقش آموزش نیز در این میان بسیار تاثیرگذار بوده و باید مورد توجه قرار گیرد.

قادری با اشاره به اینکه در کارگاه آموزشی قوانین کار در کشورها اظهار کرد: اصفهان شهری است که سابقه تاریخی بسیار زیادی دارد، این استان نقش تعیین کننده‌ای در اقتصاد ملی دارد و وجود کارخانجات مهمی چون ذوب آهن و فولاد مبارکه و دارا بودن دانشگاه‌های مدرن بر اهمیت این استان می‌افزاید.

وی ادامه داد: اصفهان در گذشته نیز دارای کارخانجات فراوانی بوده و در این شرایط روابط کاری بسیار خوبی در این استان از گذشته تاکنون وجود داشته، این استان دارای آثار تاریخی فراوان و ارزشمندی است که از این میان چهار اثر در سطح بین‌المللی به ثبت رسیده‌اند.

مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان با بیان اینکه اصفهان با ۱۳ شهر بزرگ دنیا ارتباط خواهرخواندگی دارد، عنوان کرد: بیش از ۱۵۰ هزار واحد صنفی و بالغ بر ۸ هزار و ۵۰۰ واحد صنعتی در سطح استان اصفهان وجود دارد، ۵۰ درصد سیمان کشور، ۵۰ درصد صنایع دستی و ۷۰ درصد فولاد کشور در این استان تولید شده و این در حالی است که حدود ۶۰ درصد از جمعیت استان را جمعیت کارگری تشکیل می‌دهد.

وی گفت: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به عنوان نماینده دولت در راستای تنظیم روابط کار و تحقق سیاست‌های اقتصاد مقاومتی با پیگیری موضوعاتی شامل رفع موانع تولید، تعامل بیشتر با تشکل‌های کارگری و کارفرمایی، سامان‌دهی نظام نوآوری و خلاقیت و رشد فناوری به منظور افزایش صادرات و ارائه خدمات در صدد کمک به بهبود وضعیت است.

کد خبر 2931826

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha