به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از گاردین، دولت استرالیا در یک قرارداد داخلی با وزارت دفاع این کشور ۱۰۰۰ دستگاه نفربر نظامی و ادوات سنگین دیگر برای تجهیز ارتش این کشور تولید می کند.
در این قرارداد به ارزش ۱/۵ میلیارد دلار دولت فدرال استرالیا با امضای قراردادی قصد دارد ارتش خود را در مقابل تهدیدات تروریستی تقویت کند. بر این اساس «مالکوم تورنبل» نخست وزیر استرالیا و مارسی پین وزیر دفاع این کشور دو طرف این قرارداد نظامی محسوب می شوند که نخست وزیر کارفرما و وزارت دفاع پیمانکار محسوب می شود.
در اولین فاز این قرارداد نفربرهای نظامی مجهز برای تقویت ارتش در شهر مونگتا ساخته می شوند. قسمت دیگر تجهیزات در شهر بندیگو ساخته می شوند. ۲۰۰ کارخانه در یک پروژه ۵ تا ۱۰ ساله قرار است با ساخت این تجهیزات نظامی، ارتش استرالیا را به جدیدترین سلاح های روز دنیا مجهز کنند.
به نظر می رسد تهدیدهای هفته های اخیر داعش علیه استرالیا در این تصمیم گیری دولت بی تاثیر نبوده باشد. داعش با انتشار فیلمی استرالیا را تهدید کرد حملات تروریستی در این کشور انجام خواهد داد. دراین فیلم تازه انتشار یافته از داعش، تروریستها تهدید کردند بعداز سوریه و عراق، غرب مقصد بعدی حملات تروریستی خواهد بود.
این ویدیو بعد از انتشار خبر اعزام نیروهای نظامی استرالیایی به پایگاه مشترک استرالیا و نیوززلند در عراق برای آموزش ارتش عراق و مبارزه با داعش، منتشر شد. در طول روزهای اخیر استرالیا از اعزام بیش از ۳۰۰ پرسنل نظامی خود به پایگاه تاجی در عراق خبر داد که برای آموزش نیروهای نظامی عراقی به این کشور اعزام خواهند شد.
نظر شما