به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام مجتبی ملکی صبح سه شنبه در جلسه دبیران همکاری حوزه علمیه و آموزش و پرورش جنوب کشور، گفت: طرح امین در سال تحصیلی ۹۳ – ۹۴ در هزار و ۶۰۰ مدرسه در سطح کشور اجرایی و با توجه به تقاضاهای موجود، تصمیم گرفته شد در سال تحصیلی جاری تعداد این مدارس به هزار و ۹۰۰ مورد افزایش پیدا کند.
وی ادامه داد: البته تقاضا برای اجرای این طرح بیش از این مقدار بود ولی موافقت برای هزار و ۹۰۰ مدرسه گرفته شد.
دبیر ستاد همکاری حوزه های علمیه و آموزش و پرورش با بیان اینکه برای تسهیل، تعمیق و توسعه همکاری بین حوزه علمیه و آموزش و پرورش تلاش شد تا ابزارهای متفاوتی پیش بینی شود، اظهار داشت: یکی از این ابزارها، استفاده از ظرفیت استان های کشور و تشکیل کمیته های همکاری در سطح استان ها بوده است.
حجت الاسلام ملکی افزود: لازم بود که از پشتوانه فکری و اندیشه های همکاران در استان ها و به ویژه معاونان پرورشی در سطح کشور استفاده می کردیم.
وی با بیان اینکه امروز بیش از ۱۳ میلیون دانش آموز باید بر اساس رویکرد سند تحول آموزش و پرورش که تربیت اسلامی است، تعلیم ببینند، گفت: معاونان پرورشی باید با مطالعه لازم در شناسایی فرصت ها و چگونگی دست یابی به اهداف آموزش و پرورش، کار مضاعفی را انجام دهند.
مشاور وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه به منظور استفاده از نظرات سایر استان ها قطب های پنجگانه ستاد همکاری در سطح کشور تشکیل شد، اظهار داشت: هر یک از این قطب ها متشکل از حدود ۶ یا هفت استان است که جلسات متعددی را به شکل دوره ای برگزار می کنند.
حجت الاسلام ملکی تصریح کرد: رویکرد سند تحول بنیادین به عنوان قانون اساسی آموزش و پرورش و فصل مشترک مردم و دولت، بر اساس دین قرار گرفته و در این سند تحقق حیات طیبه قرآنی مبنای آموزش و پرورش قرار گرفته است.
وی افزود: قوی ترین بخش سند تحول بحث تربیتی آن است.
مشاور وزیر آموزش و پرورش بیان کرد: اگر آموزش و پرورش بخواهد تربیت و تعلیم اسلامی را اجرایی کند باید بتواند اهداف، سیاست ها و فلسفه های آن را دریابد که مواردی است که آموزش و پرورش به تنهایی نمی تواند آن را انجام دهد و نیاز است که حوزه های علمیه این مطالب را استخراج و تبدیل به فرآورده کند و در اختیار آموزش و پرورش قرار دهد.
حجت الاسلام ملکی تاکید کرد: در دریای طوفان زده امروز زندگی انسان ها فقط با دانش به جایی نمی رسد بلکه باید با تربیت دینی همراه باشد.
وی با بیان وجود ۳۶ هزار شهید دانش آموز، پنج هزار شهید روحانی و پنج هزار شهید معلم برای ما یک میراث است، گفت: اگر بخواهیم این میراث را حفظ کنیم باید در آموزش و پرورش سرمایه گذاری و منابع پایدار آموزش و پرورش یعنی نیروی انسانی آن را فعال کرد.
دبیر ستاد همکاری حوزه علمیه و آموزش و پرورش با بیان اینکه کمیته همکاری استان فارس یکی از کمیته های فعال سطح کشور است، اظهار داشت: امیدوارم در این استان که یکی از استان های پیشرو در استفاده از ظرفیت های حوزه علمیه است، شاهد تحول مثبتی در این عرصه باشیم.
به گزارش مهر، جلسه دبیران همکاری حوزه علمیه و آموزش و پرورش جنوب کشور با حضور معاونان پرورشی آموزش و پرورش های استان های فارس، ایلام، کهگیلویه و بویر احمد، بوشهر، خوزستان و لرستان در شیراز در حال برگزاری است.
نظر شما