پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۴ مهر ۱۳۹۴، ۱۳:۰۸

مدیرکل آموزش و پرورش فارس:

توجه به نیازهای دانش آموزان بخشی از مشکلات مدارس را حل می‌کند

توجه به نیازهای دانش آموزان بخشی از مشکلات مدارس را حل می‌کند

شیراز - مدیرکل آموزش و پرورش فارس گفت: اگر واقعا به نیازها و ویژگی‌های دانش آموزان توجه شود، می توان بخشی از مشکلات مدارس را حل کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، حمیدرضا آذری ظهر سه شنبه در جلسه دبیران ستاد همکاری حوزه عملیه و آموزش و پرورش جنوب کشور، گفت: اساسی ترین وظیفه آموزش و پرورش آن است که بفهمد مخاطبان آن چه کسانی هستند و چه نیازهایی دارند.

وی افزود: اگر به نیازهای درست، صحیح و اسلامی دانش آموزان توجه و آن ها را رفع کنیم دیگر دلیلی وجود ندارد که آن ها به جای دیگری مراجعه کنند.

مدیرکل آموزش و پرورش فارس اظهار داشت: اگر واقعا به نیازها و ویژگی های دانش آموزان توجه و کتاب های متخصصان دینی را فهم کنیم می توانیم بخشی از مشکلات مدارس را حل کنیم.

آذری با بیان اینکه گاهی آموزش و پرورش در کشور مظلوم واقع شده است، گفت: به کیفیت دانش آموزانی که به مدارس تحویل داده می شود، توجهی نمی شود، آموزش و پرورش فقط بخشی از کار است و نمی تواند معجزه کند و بار کلی آموزش و تربیت را به عهده بگیرد.

وی با بیان اینکه خانواده های دانش آموزان متاثر از آموزش و پرورش هستند، افزود: اعتقاد ما این است که اگر به اولیا دانش آموزان پیام خوب بدهیم، آن ها با ما همنوا می شوند.

مدیرکل آموزش و پرورش تاکید کرد: باید مدیران و معاونان پرورشی مدارس را درست انتخاب کنیم چرا که اگر این دو نفر با انگیزه باشند و با هم همکاری کنند، بخشی از مشکلات ما حل خواهد شد.

معاون پرورشی آموزش و پرورش فارس نیز در این جلسه به ارائه گزارشی از فعالیت های دینی آموزش و پرورش فارس پرداخت و گفت: در قالب طرح بینش مطهر، حدود ۳۰ هزار نفر از فرهنگیان فارس در قالب سه هزار و ۷۴۶ گروه، به مطالعه کتب شهید مطهری پرداختند.

محمد نظری طرح بهار معرفت را به عنوان طرحی ویژه ماه های محرم و صفر ذکر کرد و گفت: در قالب این طرح ۳۲۶ مبلغ برادر و ۲۴ مبلغ خواهر به مدارس استان اعزام می شوند.

کد خبر 2933467

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha