علی بیانی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: تا این لحظه هیچ نامه ای از طرف فدراسیون بوکس به هیئت بوکس گلستان ارسال نشده و تا آنجایی که اطلاع دارم اداره کل ورزش و جوانان هم نامه ای دریافت نکرده است.
وی افزود: در صورت تائید رسمی دوپینگ شاهینی و مکاتبه فدراسیون بوکس با هیئت بوکس و اداره کل ورزش و جوانان گلستان، عوامل این دوپینگ بر اساس قانون محروم خواهند شد.
وی ادامه داد: اگر کسی هدفدار این کار را انجام داده باشد، به طور قطع برخورد جدی با وی صورت خواهد گرفت.
ظهر امروز خبر مثبت بودن تست دوپینگ حسن شاهینی بوکسور گلستانی تیم ملی و دارنده مدال برنز رقابت های قهرمانی آسیا در رسانه ها منتشر شد و این در حالی است که این بوکسور اعلام کرده که احتمالا مکمل کربوهیدرات که توسط مربیان استانی به وی داده شده، تقلبی بوده که حتی آن ها نیز در جریان نبوده اند و به دنبال شکایت از فروشنده هستند.
با تائید دوپینگ شاهینی به نظر می رسد مدال برنز وی در رقابت های بوکس قهرمانی آسیا پس گرفته شود.
نظر شما