پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۱۵ مهر ۱۳۹۴، ۱۱:۴۴

امام جمعه اردبیل:

عرصه فرهنگی، جبهه جدید دشمن در مواجه با ملت ایران است

عرصه فرهنگی، جبهه جدید دشمن در مواجه با ملت ایران است

زنجان- عضو مجلس خبرگان رهبری لزوم هوشیاری آحاد مختلف جامعه را در برابر تهاجم فرهنگی دشمنان مورد تأکید قرار داد و گفت: امروز عرصه فرهنگی، جبهه جدید دشمن در مواجه با ملت ایران است.

آیت الله حسن عاملی شامگاه سه شنبه در همایش مداحان و مسئولان هیئات مذهبی استان زنجان در محل حسینیه اعظم افزود: آنچه که امروز جامعه ایران با آن مواجه است شبیخون و تهاجم همه‌جانبه فرهنگی استکبار است که می‌کوشد برای جبران شکست در جبهه نظامی در صحنه فرهنگی جامعه ایران را تحت تأثیر قرار دهد.

وی با تأکید بر اینکه باید هوشیارانه در مقابله تهدیدات فرهنگی جامعه برنامه‌ریزی شود، ادامه داد: امروز هجمه‌های فرهنگی از طریق شبکه‌های ماهواره‌ای و شبکه‌های اجتماعی بر جوانان تحمیل‌شده است.

نماینده ولی‌فقیه در استان و امام‌جمعه اردبیل افزود: نسل جوان هدف اصلی دشمن در تحمیل تهاجم فرهنگی بر جامعه ایران هستند و تاکنون دشمن در این زمینه برنامه‌ریزی گسترده و هدفمند صورت داده است.

آیت الله عاملی افزود: امروز باید نسل جوان از مضرات این هجمه‌ها آگاه شوند و مردم اجازه ندهند این هجمه‌ها بر افکار جوانان تأثیر بگذارد.

عضو مجلس خبرگان رهبری در ادامه با اشاره به اینکه قیام امام حسین(ع) در روز عاشورا در تاریخ بی‌نظیر است گفت: قیام امام حسین(ع) یک حادثه بزرگ در تاریخ دین اسلام است که باوجود گذشت بیش از ۱۴۰۰ سال هنوز این حادثه با همه ابعاد و زوایایی آموزنده خود تازگی دارد.

آیت الله عاملی افزود: امروز هیچ‌یک از قدرت‌های جهان نمی‌تواند این مذهب را گردآوری کنند.

وی افزود: تا حصار زمان و مکان شکسته شود گریه و عزاداری برای امام حسین(ع) ادامه خواهد داشت.

آیت‌الله عاملی ادامه داد: همان‌طور که قرآن کریم تغییر نمی‌کند و کهنه نمی‌شود امام حسین(ع) و حماسه کربلا نیز بعد گذشت قرن‌ها هنوز بدون تغییر و تازه و نو باقی‌مانده است.

وی با اشاره به اینکه عزاداری باید دارای پیام باشد، افزود: باید قدر عزاداری را دانست چراکه عزداری برای اهل بیت(ع)رحمت خداوند است.

کد خبر 2933990

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha