به گزارش خبرنگار مهر، علی پورعلی مطلق صبح چهارشنبه در دومین همایش توجیهی آموزشی منطقه ای کشور در بندر انزلی با اشاره به اینکه شعارها باید به عمل تبدیل شود اظهار کرد: مقدمات برگزاری انتخابات اسفندماه باید به گونه ای صورت پذیرد که اولین انتخابات دولت یازدهم به بهترین وجهه برگزار شود.
وی با تاکید بر اینکه ستاد انتخابات، بحث آموزش را به عنوان اولین اصل در دستور کار خود قرار داده است، بیان کرد: اولین همایش آموزش منطقه ای در اردیبهشت سال جاری با حضور استانداران در استان چهارمحال بختیاری برگزار شد که در آن مراجع انتخاباتی چهارگانه نیز حضور داشتند.
پورعلی مطلق حضور اکثر مسولان در چنین همایشی را تاثیرگذار تلقی و اظهار کرد: اینگونه همدلی ها تاثیرات بسیار مثبتی در برگزاری یک انتخابات مناسب را درپی دارد.
وی با اشاره به اینکه هم اینک درتهران نیز ۲۷ نفر درحال آموزش به عنوان مدیران ناظر برانتخابات هستند، بیان کرد: در زمان برگزاری انتخابات، برنحوه عملکرد هر چهار فرماندار یک مدیر نظارت خواهد داشت.
دبیرستاد انتخابات کشور تصریح کرد: این آموزش ها تا زمان برگزاری انتخابات به صورت مستمر ادامه خواهد داشت.
نظر شما