پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۹ مهر ۱۳۹۴، ۱۰:۱۱

در پی بارش باران؛

محورهای کوهستانی خراسان شمالی لغزنده و مه آلود است

محورهای کوهستانی خراسان شمالی لغزنده و مه آلود است

بجنورد- مدیر راهداری اداره کل راه و شهرسازی خراسان شمالی گفت: در پی بارش باران، در حال حاضر گردنه های کوهستانی و محورهای مرتفع این استان لغزنده و مه آلود است.

محمد مشتری در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به آخرین وضعیت جاده های خراسان شمالی، اظهار کرد: به دلیل بارش باران که از روز گذشته در اکثر مناطق استان آغاز شد و اکنون نیز در برخی قسمت ها ادامه دارد، گردنه ها و ارتفاعات این استان مه آلود بوده اما با وجود این تردد وسایل نقلیه بدون مشکل خاصی در حال انجام است.

وی اضافه کرد: در حال حاضر محورها کوهستانی خراسان شمالی از جمله گردنه اسدلی در محور بجنورد - اسفراین و امین الله در مسیر بجنورد - آشخانه مه آلود بوده و این وضعیت کاهش دید رانندگان را در پی داشته است.

مشتری تصریح کرد: در مجموع به دلیل وجود مه در محورهای کوهستانی، محدودیت دید و نیز لغزندگی سطح جاده ها رانندگان می بایست با سرعت مطمئنه تردد کرده و نسبت به رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی توجه بیشتری داشته باشند.

وی با تأکید بر رعایت ضوابط و مقررات به ویژه فاصله طولی با خودروهای جلویی، افزود: رانندگان عبوری می توانند در صورت بروز هرگونه مشکل با شماره 05832261000 مرکز مدیریت راه های این استان و یا 141، مرکز مدیریت راه های کشور تماس بگیرند.

به گزارش خبرنگار مهر، استان خراسان شمالی پنج هزار و 631 کیلومتر راه ارتباطی اصلی و فرعی و 21 گردنه خطرناک دارد.

همچنین بر پایه گزارش اداره کل هواشناسی خراسان شمالی، طبق بررسی نقشه های پیش یابی هواشناسی و تصاویر ماهواره ای در ۲۴ ساعت آینده جو استان ناپایدار است.

طبق این گزارش در پاره ای نقاط از استان وزش باد شدید، افزایش ابر و در نوار شمالی استان بارش پراکنده باران با احتمال رعد وبرق پیش بینی شده و فردا صبح نیز پاره ای نقاط به ویژه در ارتفاعات و جاده های کوهستانی احتمال رخداد مه صبحگاهی وجود دارد.

کد خبر 2937633

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha