به گزارش خبرگزاری مهر، در برنامه امشب «پایش» ۱۹ مهر ماه قرار است محسن جلال پور رییس اتاق بازرگانی صنایع و معادن ایران با حضور در استودیو درباره برنامه های خود در اتاق ایران با بینندگان گفتگو کند.
تشریح مذاکرات با هیات های اقتصادی خارجی در هفته های اخیر از دیگر موضوعاتی است که رییس اتاق ایران در این برنامه درباره آن سخن می گوید.
در بخش دوم برنامه جاستین لی معمار اقتصاد نوین چین مهمان برنامه «پایش» است تا در خصوص دلایل رشد اقتصادی بسیار سریع این کشور صحبت کند. در بخش سوم هم قرار است دستاوردهای فنی جوانان ایرانی در اولین مسابقه طراحی صنعتی معرفی شود. مهمانان این بخش برنامه حسین جوادی برنده جایزه اول مسابقات طراحی صنعتی و علی اصغر عابدی دبیر این مسابقات هستند.
در سوال نظر سنجی برنامه پرسیده شده است که: به نظر شما در شرایط فعلی اقتصاد کشور، کدام راه مناسب تر است؟
۱- ایجاد اشتغال حتی به قیمت افزایش تورم
۲- مهار تورم حتی به قیمت تداوم رکود
ینندگان می توانند عدد گزینه مورد نظر را به پیامک ۳۰۰۰۰۱۱۱ ارسال کنید.
برنامه «پایش» به تهیه کنندگی توحید آتشبار کاری از گروه دانش و اقتصاد شبکه یک است که یکشنبه ها بعد از سریال شبانگاهی با اجرای کیاداود اسفندیاری از این شبکه پخش می شود.
نظر شما