حسین صائمی پور در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: برای حفاظت از ۱۲ هزار هکتار جنگل طبیعی که در منطقه کالپوش شهرستان میامی واقعشده است دو نفر قرق بان بهصورت فصلی و چهار نیروی حفاظتی در منطقه کالپوش فعالیت دارند.
وی تصریح کرد: در سال ۹۴ دو بار آتشسوزی جزئی در این جنگل اعلامشده است و به دلیل پایین بودن سطح آن توسط مأموران حفاظتی ما و مردم این منطقه اتفاء شده است.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان میامی تأکید کرد: سال گذشته نیم هکتار از جنگلهای این منطقه بهصورت متمرکز مورد سوختگی واقع شد که با تلاشهای زیادی این آتشسوزی مهار شد.
صائمی پور با یادآوری اینکه ۱۲ هزار هکتار جنگل طبیعی در شهرستان میامی وجود دارد که بیشتر این درختان از نوع بلوط، ممرز، آلوچه و ... است، تأکید کرد: ایجاد پایگاه اطفاء حریق، تهیه لوازم مورد نیاز، آموزشهای لازم به افراد بومی و گردشگران برای کاهش آتشسوزی نقش مهمی دارد.
وی در خاتمه گفت: درمجموع تخلفات کاهش داشته و بیشترین تخلفات در این حوزه مربوط به بهرهبرداری از معادن و دام غیرمجاز بوده است.
نظر شما