پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۱ مهر ۱۳۹۴، ۱۵:۰۵

معاون آموزش و پرورش مازندران:

۲۷ پژوهش سرای دانش آموزی در مازندران فعال است

۲۷ پژوهش سرای دانش آموزی در مازندران فعال است

آمل - معاون مدیرکل آموزش پرورش استان مازندران با اعلام اینکه ۲۷ پژوهش سرا در استان داریم، بیان داشت: تمامی پژوهش سراهای استان فعال و دارای مجوز کشوری هستند.

به گزارش خبرنگار مهر، اسفندیار نظری ظهر سه‌شنبه در آیین آغاز به کار رسمی طرح بیوتکنولوژی دانش‌آموزی که دبیرستان دخترانه شیوا روستای بوران شهرستان آمل برگزار شد، بابیان اینکه در آموزش پرورش مازندران اتفاقات خوبی در حال رخ دادن است، عنوان کرد:۹۰ درصد دانش آموزان اروپایی در بخش مهارت کار می‌کنند و ماهم باید دانش آموزان را به این سمت سوق دهیم.

وی تصریح کرد: آموزش پرورش مازندران با کمک پژوهشکده انستیتو پاستور شمال کشور یک حرکت خوبی را در کشور آغاز کرده است که امروز شاهد آغاز طرح بیوتکنولوژی دانش‌آموزی برای اولین بار در کشور هستیم.

نظری افزود: دو آزمایشگاه نانو در استان داریم که در شهرهای بابلسر و نور احداث‌شده است و در بخش نانو رتبه سوم را در کشور داریم.

وی بابیان اینکه خوشحالیم که اولین آزمایشگاه زیست‌فناوری دانش‌آموزی در استان مازندران افتتاح‌شده است، عنوان کرد: ازاین‌پس باید آزمایشگاه‌ها و کتابخانه‌های ما در مدارس فعال باشد.

دکتر محسن آسوری رئیس پژوهشکده انستیتو پاستور شمال کشور در این مراسم گفت: با همکاری ستاد زیست‌فناوری، آموزش پروش مازندران و پژوهشکده انستیوپاستور شمال کشور توانستیم برای اولین بار در کشور طرح بیوتکنولوژی دانش‌آموزی را دراستان مازندران و درشهرستان آمل احداث کنیم.

وی تصریح کرد: مطمئناً دانش‌آموزانی که امروزه در مدارس تحصیل می‌کنند باید وارد دانشگاه شوند و یادگیری مبحث بیوتکنولوژی برای دانش آموزان امری ضروری بوده است.

رئیس پژوهشکده انستیتو پاستور شمال کشور با اعلام اینکه دانش آموزان پایه ششم به‌عنوان ورودی پایه این طرح هستند، اذعان داشت: دانش آموزان دوره اول متوسطه و دوم با مفاهیم کاربردی و عمقی این طرح آشنا می‌شوند.

کد خبر 2939928

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha